in ,

Steve Buscemi, Netflix’in Hit Dizisi “Wednesday”in 2. Sezon Kadrosuna Katıldı

Steve Buscemi, Netflix imzalı “Wednesday” dizisinin 2. sezonuna Nevermore Akademisi’nin yeni müdürü rolüyle katılıyor.

Steve Buscemi - Wednesday 2. Sezon Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Steve Buscemi, Netflix’in popüler fantazi ve gençlik dizisi Wednesday’in 2. sezonuna dahil oldu. Emmy ödüllü aktör Boardwalk Empire ve Reservoir Dogs gibi kült yapımlarla tanınıyor.

2022’ye damga vuran Netflix dizisi Wednesday, izleyiciyi bir dönemin popüler The Addams Family dünyasına geri çağırmıştı. İlk olarak 1938 yılında gazete çizgi şeridi olarak okurlarla buluşmaya başlayan Addams Ailesi, zaman içerisinde TV dizileri, filmler ve çizgi dizilerle popüler kültürün ikonları arasında yer almayı bilmişti.

Yaratıcılığını Spider-Man 2, Smallville ve I Am Number Four gibi yapımlarda birlikte çalışan Alfred Gough ve Miles Millar’ın üstlendiği dizi, aynı zamanda yönetmen kadrosunda Tim Burton gibi imza isimlere de yer vermişti. 12 dalda Emmy adaylığı alan ve Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında yer alan yapımın başkarakterini ise Jenna Ortega canlandırmıştı.

- Reklam -

Steve Buscemi - Wednesday 2. Sezon

2. sezon hazırlıkları devam eden Wednesday dizisi, yeni macera için yeni oyuncuları ekibe dahil etmeyi sürdürüyor.

Yapıma dahil olan son isim ise Park Bench with Steve Buscemi ile Emmy ödülüne layık görülen ve Portlandia, Boardwalk Empire, The Sopranos, Fargo, Pulp Fiction ve Reservoir Dogs gibi sevilen TV ve sinema yapımlarıyla adından söz ettiren Steve Buscemi oldu.

Steve Buscemi, Wednesday 2. Sezonda Nevermore Akademisi’nin Yeni Müdürünü Canlandıracak

Variety’nin haberine göre Steve Buscemi resmi olarak Wednesday’in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Buscemi dizinin ilk sezonunda Gwendoline Christie (The Sandman, Game of Thrones) tarafından canlandırılan okul müdürü karakterini oynayacak.

Wednesday’in henüz geliştirme aşamasında olan 2. sezonuyla ilgili ayrıntılar gizli kalsa da yeni sezonun ilkinden daha karanlık ve korkutucu olacağı, aynı zamanda da daha az romantizm içereceği öne sürülüyor.

- Reklam -

Dizinin ilk sezonu, Jenna Ortega’nın da kariyerinin yükselişe geçmesine neden olmuştu. Ortega Wednesday sonrası TV ve sinema dünyasının aranan ismi olmuş; son olarak da Tim Burton’ın yeni Beterböcek filminin çekimlerinde boy göstermişti.

Steve Buscemi - Wednesday 2. Sezon Kadro

Dizide Ortega’ya eşlik eden isimler arasında ise Enid Sinclair, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Christina Ricci, Gwendoline Christie, Catherine Zeta-Jones ve Luis Guzmán yer almıştı.

Wednesday 2. sezon için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

Steve Buscemi’nin Wednesday dizisine katılması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    “Acaba izlesem mi?” diye düşünmeye başladım Buscemi agabinin katılmasından sonra.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

70. Sait Faik Hikâye Armağanı Kısa Listesi

70. Sait Faik Hikâye Armağanı’nda Kısa Liste Duyuruldu

Yüzyıllık Yalnızlık Dizisi Fragman

Gabriel García Márquez’in Kült Romanı “Yüzyıllık Yalnızlık” Netflix Dizisi Oluyor: İşte İlk Fragman