in , ,

Tim Burton’dan “Beetlejuice 2” Geliyor: İşte İlk Fragman

Beetlejuice Beetlejuice filmi için ilk fragman yayınlandı. “Beterböcek” hayranlarının 36 yıllık bekleyişi sona eriyor.

Beetlejuice Beetlejuice 2 Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Beetlejuice Beetlejuice fragmanı paylaşıldı. Tim Burton imzalı Beterböcek 2 filmi, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ile geri dönüyor.

Sinema dünyasında Beetlejuice macerası 1988 senesinde başlamış ve yapım kısa süre içerisinde bir klasik hâline gelmişti. Alec Baldwin, Geena Davis, Michael Keaton ve Winona Ryder gibi oyuncuları kadrosunda barındıran yapım, aynı zamanda Akademi Ödülleri’nden En İyi Makyaj kategorisinde Oscar ile dönmüştü.

15 milyon dolarlık bütçesine karşılık 73 milyon dolar hasılat elde eden yapımın devam macerasının çekilmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak sonrasında çeşitli nedenlerle bu proje defalarca rafa kaldırılmıştı.

- Reklam -

Beetlejuice Beetlejuice 2 Fragman

Aradan geçen 36 yılın ardından, Tim Burton hayranları bir kez daha Beetlejuice’un dünyasına geri dönmeye hazırlanıyor. İlk filmin yıldızları, ikonik rollerine geri dönerken oyuncu kadrosu yeni oyuncularla da güçlendiriliyor.

Michael Keaton Beterböcek rolünü, Winona Ryder Lydia Deetz rolünü ve Catherine O’Hara Delia Deetz rolünü bir kez daha canlandırıyor.

Yeni katılanlar arasında ise Lydia’nın kızı Astrid rolünde Wednesday dizisinin yıldızı Jenna Ortega, gizemli Rory karakteri rolünde Justin Theroux, Beterböcek’in eşi rolünde Monica Bellucci ve henüz adı bilinmeyen bir karakterle Willem Dafoe yer alıyor. Dafoe, oynadığı karakter hakkında bilgi verirken “uyandığında kendisini yaşamla ölüm arasında yanlış tarafta bulan bir B-filmi aksiyon yıldızı” ifadesini kullanmıştı.

Çekimleri Aralık 2023’te tamamlanan Beterböcek 2’den ilk görseller geçen günlerde paylaşılmıştı. Şimdi ise yapımdan ilk fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Beetlejuice Beetlejuice Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmografisinde Batman, Batman Returns, Edward Scissorhands ve Sleepy Hollow gibi karanlık yapımlar bulunan Tim Burton, 36 yıl sonra yeniden Beterböcek’in gizemli dünyasına geri dönüyor.

- Reklam -

İlk film yeni evli bir çiftin hayatlarını kaybettikten sonra kendilerini New England’daki evlerinde hayalet olarak bulmalarıyla başlıyordu. Ölümlerinden sonra evleri bir başka yeni aileye satılınca hayaletler bu aileyi evden kaçırmak için ellerinden geleni yapıyordu. Hayaletler yeterince korkutucu olmadıklarını anlayınca da yardım istemek için Beetlejuice’un kapısını çalıyordu.

Beetlejuice Beetlejuice 2 Fragmanı - Beterböcek - Jenna Ortega

Beetlejuice Beetlejuice Konusu

Beetlejuice Beetlejuice’un konusu Warner Bros. Pictures tarafından şu sözlerle paylaşıldı:

“Beterböcek geri döndü! Beklenmedik bir aile trajedisi sonrası Deetz Ailesi’nin üç nesli Kış Nehri’ne geri döner. Hâlâ Beterböcek’in hayaletinin gezdiği evde, Lydia’nın asi genç kızı Astrid, tavan arasında kasabanın gizemli maketini ve Öbür Dünya’ya açılan kapıyı kazara açtığında Lydia’nın hayatı alt üst olur. Her iki alemde de sorunlar yaşanırken, birinin üç kez Beterböcek’in adını söylemesi ve muzip şeytanın kendi türünden bir karmaşayı serbest bırakmak için geri dönmesi an meselesidir.”

Beetlejuice Beetlejuice filmi 6 Eylül 2024 tarihinde sinema salonlarında vizyona girecek.

Beetlejuice Beetlejuice filmi hakkında ilk izlenimleriniz ne yönde oldu? Beterböcek 2 için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Kayıp Rıhtım’ı Google News, Facebook, X ve Instagram’dan takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Beterböcek! Beterböcek!:slight_smile:

  2. Avatar for Okuryorum Okuryorum dedi ki:

    Heyecanla bekliyorum. Kadro da çok iyi olmuş. Umarım devam filmlerindeki hayal kırıklığı klişesini yaşamadığımız bir film olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ark: Survival Evolved Animasyon Dizisi

Popüler Hayatta Kalma Oyunu “Ark: Survival Evolved” Animasyon Dizisine Uyarlandı

Monkey Man Filminden Yeni Fragman: Dev Patel Başrolde

Dev Patel’in John Wick’e Dönüştüğü “Monkey Man” Filminden Yeni Fragman