in ,

“Beterböcek 2” Filminden İlk Bakış Görselleri: Yıllar Sonra Benzer Kare

Beterböcek 2 filmi için ilk bakış görselleri paylaşıldı. Tim Burton imzalı filmde Michael Keaton ve Winona Ryder bir kez daha başrollerde yer alıyor.

Beterböcek 2 Filmine İlk Bakış Görselleri Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Beterböcek 2 filminin ilk resmi görselleri paylaşıldı. Tim Burton’ın yönetmenliğindeki ikonik film Beetlejuice’in devamı 36 yıl sonra beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Devam filminde Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O’Hara’yı sırasıyla Beterböcek, Lydia Deetz ve Delia Deetz rollerinde yeniden seyircinin karşısına çıkıyor. Wednesday Addams rolüyle tanınan Jenna Ortega, Lydia’nın kızı Astrid’i canlandırırken, The Leftovers dizisiyle bilinen Justin Theroux ise gizemli Rory karakterini üstleniyor. Rory hakkında şimdilik pek bir bilgi yok.

1988 yapımı Beterböcek filminde, Barbara ve Adam Maitland (Geena Davis, Alec Baldwin) evlerini yeni sahipleri Deetz ailesinden geri almak için haylaz bir şeytan olan Beterböcek’in (Keaton) yardımına başvurmuştu. Tabii ki işler çığırından çıkmıştı.

- Reklam -

Michael Keaton, Beterböcek 2 Hakkında Konuştu

Devam filmi ise yıllar sonra ailenin başına gelen yeni bir ölümle açılış yapıyor. The Entertainment Weekley’ye konuşan Burton olay örgüsü hakkında fazla detay vermese de “Harekete geçiren bir olay yaşanıyor, hepsi bu kadar” diyor. Söz konusu olayın Lydia’nın babası Charles Deetz’in (Jeffrey Jones) ölümü olabilir mi diye sorulduğunda da sadece “Göreceğiz,” diye cevap veriyor. Ancak kesin olan bir şey var: Beterböcek yeniden devreye giriyor.

Çekimleri geçen yılın aralık ayı başında tamamlanan Beterböcek 2 filmiyle ilgili ilk iki kare EW tarafından paylaşıldı. Görsellerin ilki Michael Keaton’ın ikonik duruşunun bir benzerini ortaya çıkarıyor. Diğerinde ise Winona Ryder, Jenna Ortega, Catherine O’Hara ve Justin Theroux’u gotik bir mezarlıkta sıralı bir şekilde siyah giysiler içinde yer alıyor.

İşte Beterböcek 2 Filmine İlk Bakış Görselleri

Beterböcek 2 İlk Bakış Görselleri Michael Keaton

Beterböcek 2 İlk Kare

1989 yapımı Batman’de (aynı şekilde Keaton’ın başrolünde) ve 1993 yapımı Nightmare Before Christmas filmlerinin yönetmeni olan Burton, Michael Keaton’la ilgili şunları söyledi:

“Hiçbir zorluk çıkarmadan hemen role büründü. Bunu yapmakla pek de ilgili olmayan biri için biraz korkutucu olmuş olabilirdi. Tüm oyuncu kadrosunu bir arada görmek benim için harikaydı. Fakat sanki şeytani bir güç tarafından ele geçirilmiş gibi, hemen karakterine geri döndü.”

- Reklam -

Burton, kendisinin ve Keaton’ın yıllar boyunca devam filmi hakkında konuştuklarını da dile getirdi:

“Doğru hissetmediği sürece Keaton’ın bunu yapmak için yanıp tutuşan biri olmadı. Sanırım hepimiz aynı şekilde düşünüyorduk. Sadece duygusal bir bağa sahipse mantıklıydı.”

Beterböcek 2 Filmi Çekimleri Tamamlandı

Beterböcek 2’nin kendisiyle ilgili diğer detaylar Monica Bellucci (Spectre), Arthur Conti (House of the Dragon) ve Willem Dafoe (Poor Things) gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer alması dışında şimdilik gizli tutuluyor. Burton henüz kurgu aşamasındaki filmi şekillendirdiği için bu tarz şeyleri açıklamak konusunda “biraz uğursuz hissettiğini” söylüyor. Ancak klasik Beterböcek efektlerinin çoğunu hayata geçirmek için stop-motion animasyon kullanacağını doğruluyor.

“Filmin el yapımı bir kaliteye sahip olması gerekiyordu. Bu, film yapmayı neden sevdiğimi yeniden hatırlamamı sağladı.”

Beterböcek 2 filmi 6 Eylül 2024 tarihinde sinemalarda olacak. İlk fragmanın ise çok yakında ortaya çıkması bekleniyor.

Beetlejuice 2 filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, filmle ilgili son gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fairy Tail Animesi "100 Years Quest" ile Geri Dönüyor

“Fairy Tail” Animesi Yeni Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi

Alien: Romulus Fragmanı Yayınlandı

Yeni Alien Filmi “Alien: Romulus”tan İlk Fragman Yayınlandı