in ,

Tim Burton Yeni Bir Fotoğrafla Duyurdu: “Beterböcek 2” Filminin Çekimleri Tamamlandı

Beterböcek 2 filminin çekimleri tamamlandı. Yönetmen Tim Burton, Beetlejuice’un kamera arkasından yeni bir fotoğraf paylaştı.

Beterböcek 2 Filminin Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Tim Burton, Beterböcek 2 filminin çekimlerini tamamladıklarını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Beetlejuice’un devam macerası, 35 yıllık bir aranın ardından beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

Ünlü yönetmen Tim Burton, uzun süredir beklenen devam filmi Beterböcek 2’nin çekimlerinin sona erdiğini doğruladı. Yaz aylarında senaristler ve oyuncuların düzenlediği çifte grev nedeniyle yüzlerce proje arasında Burton’ın Beetlejuice 2 projesinin de durdurulmasıyla proje kesintiye uğramıştı. O günlerde Variety’ye verdiği röportajda Burton, her şeyin durdurulduğu an itibarıyla ana çekimlerin yarım gün uzakta olduğunu açıklamıştı. Neyse ki grevlerin her ikisi de Hollywood stüdyolarına karşı yürütülen uzun süreli mücadelelerinde galip gelerek sona erdi ve bu da birçok yaklaşan film ve televizyon programının çekimlerinin yeniden başlamasına izin verdi.

Tim Burton, uzun zamandır beklenen devam filminin çekimlerinin sonunda tamamlandığını doğruladı. Aslında haber daha önceden farklı kaynaklardan paylaşılmış olsa da resmi olarak ilk defa belirtildi. Yönetmen çekimlerin sona erdiğini duyurmak için Instagram’da bir fotoğraf paylaştı ve şöyle dedi:

- Reklam -

“Beterböcek’in çekimlerini yeni bitirdim. Katılan herkese teşekkür ederim.”

Beterböcek 2 Filmi Çekimleri Tamamlandı

“Beterböcek 2” Filmi Hakkında Ne Biliniyor?

Michael Keaton, Catherine O’Hara ve Winona Ryder, orijinal filmdeki rollerini devam filminde tekrar üstlenmek üzere maceraya geri döndüler. Yeni oyuncular arasında Jenna Ortega, Monica Bellucci, Justin Theroux ve Willem Dafoe bulunacak. Ortega, Ryder’ın Lydia Deetz karakterinin kızını canlandıracakken, Dafoe ise ölümünün ardından bir tür doğaüstü dedektife dönüşen B-film aksiyon yıldızını oynayacağını söyledi. Şu an için devam filminin hikâyesi hakkında pek fazla detay bulunmasa da, orijinal filmle doğrudan bağlantılı olduğu biliniyor.

Beetlejuice, gösterişli bir ailenin evlerine taşınmasıyla huzurlu dünyaları altüst olan mutlu bir hayalet çiftin hikâyesini anlatıyordu. Her zamanki hayalet numaraları yeni sakinleri korkutup kaçırmayınca, hayalet çift yardım için bir iblis çağırmaya karar verir. Ancak işler beklenmedik bir hal alır ve iblis çağırmanın sonucu planlandığı gibi gitmez. Keaton’ın baş karakteri ortalığı birbirine katar ve herkes için kaosa neden olur.

- Reklam -

Michael Keaton Beterböcek 2 Beetlejuice

Beterböcek 2 herhangi bir erteleme almadığı takdirde 6 Eylül 2024 tarihinde beyaz perdede olacak.

Yıllar sonra vizyona girecek olan devam filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Thanksgiving 2 Filmi Hazırlıkları Başladı

Eli Roth İmzalı “Kara Cuma” Macerası Devam Filmi Onayını Aldı: “Thanksgiving 2” Geliyor

Criminal Record Dizisi Fragman - Peter Capaldi

Peter Capaldi’li Dedektiflik Dizisi “Criminal Record” için Fragman Yayınlandı