in ,

Eli Roth İmzalı “Kara Cuma” Macerası Devam Filmi Onayını Aldı: “Thanksgiving 2” Geliyor

Thanksgiving 2 filmi erkenden onayını aldı. Eli Roth imzalı Kara Cuma macerası için hazırlıklar başladı.

Thanksgiving 2 Filmi Hazırlıkları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Tatil temalı korku filmi Kara Cuma’nın yönetmeni Eli Roth, Thanksgiving 2 filmini duyurdu ve yeni projeyle alakalı bazı detaylar paylaştı.

Eli Roth, 2007 yapımı Grindhouse filmindeki parodi fragmanından yola çıkarak yönettiği yeni korku filmi Thanksgiving’in devamı niteliğindeki Thanksgiving 2’nun resmi olarak geleceğini açıkladı. Film, maskeli katil John Carver’ın bir önceki yıl yaşanan ölümcül Kara Cuma olayının intikamını almak için Şükran Günü haftasında kasaba halkını öldürmek üzere Plymouth kasabasına inmesini konu alıyor. Yapımı yalnızca 15 milyon dolara mal olan film, daha ilk haftasında Amerika gişesinde 10,3 milyon dolar hasılat elde etti.

Resmi Instagram hesabından devam filmi Thanksgiving 2’nun yeşil ışık aldığını duyuran Roth, izleyicileri hâlâ gösterimde olan ilk filmi izlemeye çağırdı ve senarist Jeff Rendell ile birlikte “gerçekten harika bir senaryo yazabilmek için bir yıl mola vereceklerini” açıkladı. Ayrıca devam filminin 2025’te, muhtemelen Şükran Günü civarında vizyona gireceğini belirtti.

- Reklam -

Thanksgiving 2 Filmi Hazırlıkları Başladı

Thanksgiving 2 Filmi Ne Hakkında Olacak?

Filmin yayınlanmasına yaklaşık iki yıl, senaryonun tamamlanmasına ise bir yıl var olmasına rağmen, ilk filmin sonu ikinci filmin hikâyesinin muhtemelen nereden devam edeceğini gösteriyor.

Buradan sonrası filmi henüz izlememiş okurlarımız için SPOILER içerir.

Katil Şerif Eric Newlon (Patrick Dempsey) bir patlamada ölmüş gibi görünse de, son sahnelerden biri onun hayatta olabileceğini imâ ediyordu. İtfaiyeci gibi giyinmiş maskeli bir figürün olay yerinden ayrıldığı görülüyordu ki bu da Newlon’ın şenlikli intikam planlarına devam etmek için geri dönebileceğini gösteriyordu.

- Reklam -

Ayrıca Thanksgiving kadrosundan birçok oyuncunun rollerini yeniden canlandırma fırsatı var. John Carver filmin ilerleyen sürecinde birçok kişiyi öldürmüş olmasına rağmen potansiyel kurbanların birçoğu filmin sonunda hayatta kaldı. Bunlar arasında kaprisli dükkan sahibi Thomas Wright (Rick Hoffman), kızı Jessica (Nell Verlaque), Jessica’nın sevgilisi Ryan (Milo Manheim), Jessica’nın eski sevgilisi Bobby (Jalen Thomas Brooks) ve arkadaşlarından Gabby (Addison Rae) gibi isimler yer alıyor.

Thanksgiving 2 muhtemelen bu kadrodan mümkün olan en fazla kişiyi geri getirecek. John Carver geri döndüğünde pek çoğunun öldürülmesi muhtemel görünse de, Jessica muhtemelen katille bir başka hesaplaşmada hayatta kalan son kadın statüsünü koruyabilir. Filmin sonunda Ryan’la ilişkisini sürdürüyor gibi görünmesine rağmen Bobby’ye karşı çözülmemiş duygular beslediğinden, devam filmi Bobby ve Ryan arasındaki romantik entrikayı da devam ettirebilir.

Thanksgiving 2 Filmi Hazırlıkları Başladı

İlk filmi izlemiş miydiniz? Kısa süre içerisinde devam filmi onayı alması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Furiosa - Yeni Mad Max Filmi Fragman

“Mad Max” Geri Dönüyor: “Furiosa” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Beterböcek 2 Filminin Çekimleri Tamamlandı

Tim Burton Yeni Bir Fotoğrafla Duyurdu: “Beterböcek 2” Filminin Çekimleri Tamamlandı