in , ,

“Mad Max” Geri Dönüyor: “Furiosa” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Furiosa filmi için ilk fragman yayınlandı. George Miller imzalı yeni “Mad Max” macerasının başrollerinde Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth yer alıyor.

Furiosa - Yeni Mad Max Filmi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Furiosa filminden ilk fragman görücüye çıktı. George Miller, ünlü post apokaliptik film serisi Mad Max’e yeni bir halka eklemeye hazırlanıyor.

Distopik film serisi Mad Max macerasına 1979 yılında George Miller ve Byron Kennedy imzasıyla başladı. Devam filmi The Road Warrior 1981’de, Beyond Thunderdome 1985’te yayınlandı. 2015’te ise Tom Hardy ve Charlize Theron’lu Fury Road izleyicilerle buluştu.

Şimdi ise daha önce Charlize Theron tarafından canlandırılan Furiosa karakterinin geçmişine odaklanan yeni bir macera geliyor. Yapımda ikonik rol Theron yerine bu defa The Queen’s Gambit ve The VVitch’in yıldızı Anya Taylor-Joy tarafından canlandırılıyor.

- Reklam -

Brezilya’daki eğlence ve çizgi roman kongresi CCXP, Mad Max evreninin yeni filmi Furiosa’nın ilk fragmanına ev sahipliği yaptı. Warner Bros. paneli sırasında paylaşılan tanıtımla birlikte neredeyse on yıldır yapım aşamasında olan öncül yapımdan ilk görüntüler ortaya çıktı.

Yeni Mad Max Filmi “Furiosa” Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Etkinliğin ilk günü tamamlanırken WB panelinde Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth (Thor: Love and Thunder) hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Hemsworth, bu yılın başlarında Extraction 2 filminin tanıtımı için São Paulo’yu ziyaret ettiğinde kendisine aynı derecede sıcak bir karşılama yapan Brezilyalı hayranlarına olan sevgisini dile getirdi. Taylor-Joy da Netflix’in The Queen’s Gambit uyarlaması sonrası ülkede büyük bir popülerlik elde etmişti.

Furiosa - Mad Max Film Fragman

- Reklam -

Yeni filmin Mad Max: Fury Road ile nasıl bir bağlantı kuracağı da dahil olmak üzere yapım hakkında  bilinmeyen çok detay var. Şimdiye kadar öğrenilenler arasında Furiosa’nın Immortan Joe ile ilişkisinin ele alınacağı biliniyor. Bununla beraber daha önce Mel Gibson ve Tom Hardy tarafından canlandırılan Max Rocantansky karakterinin de yapımda yer almayacağı tahmin ediliyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth’e Tom Burke, Angus Sampson, Daniel Webber, Nathan Jones, Goran D. Kleut ve Rahel Romahn gibi isimler eşlik ediyor.

Furiosa - Yeni Mad Max Filmi Fragman WB

Gelecek yılın en çok beklenen yapımları arasında anılan Furiosa 24 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek.

Furiosa filminden beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Mad Max evreninde yeni bir film. Görsellik çok iyi ama ben genel olarak bu evrenden pek keyif almıyorum. Bana çok karikatürize veya abartılı geliyor. Çok ciddiye alamıyorum. İzler miyim? Tabii ki izlerim. :slight_smile:

  2. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Bir Mad Max sever olarak çok beğendim. Heyecanla bekliyorum. Görsel olarak mükemmel olacağı kesin gibi, sırf o yüzden bile görmeye değer. :slight_smile:

  3. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Sadece aksiyonu için bile izlenilmesi gereken bir film. Umarım kötü değildir de bu önerim çöpe gitmez.

  4. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    Charlize Theronsuz Mad Max olmaz. Anya üzümlü kekimi de çok severim ama Theron ablamızı da filmde görmek isterim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

30 Şahane Kelime: Mahir Ünsal Eriş Gençler için Yazdı

Mahir Ünsal Eriş Bu Sefer Genç Okurlar için Yazdı: “30 Şahane Kelime”

Thanksgiving 2 Filmi Hazırlıkları Başladı

Eli Roth İmzalı “Kara Cuma” Macerası Devam Filmi Onayını Aldı: “Thanksgiving 2” Geliyor