in , ,

Made in Abyss Serisi Canlı Aksiyon Filme Uyarlanıyor

Made in Abyss, canlı aksiyon bir filme uyarlanıyor. Kevin McMullin, Akihito Tsukushi’nin sevilen manga ve animesini Columbia Pictures için hazırlıyor.

Made in Abyss film anime manga
- Reklam -
- Reklam -

Made in Abyss animesi canlı aksiyon film olarak gelmeye hazırlanıyor. Columbia Pictures, Kevin McMullin önderliğinde Akihito Tsukushi’nin sevilen manga serisini gerçek oyuncularla sinemaya uyarlıyor.

İlk olarak 2021 yılında çıkan Made in Abyss manga serisi, Riko adındaki yetim bir kızın öldüğü sanılan annesini, Abyss (Hiçlik) adındaki Dünya’nın derinliklerine doğru inen dev bir çukurda aramasını konu alıyordu. Bu sırada insansı bir robot olan Reg ile arkadaş olur ve birlikte birçok maceraya atılıyorlardı.

Kısa sürede popüler hale gelen manga serisi, 2017 yılında “Made in Abyss: The Sun Blazes Upon the Golden City” ismiyle bir anime serisi uyarlamasına da kavuştu. Ardından Ocak 2020’de Japonya’da gösterime giren Dawn of the Deep Soul adlı bir filmi de yayınlandı. Bunların yanında aksiyon rol yapma oyunu da çıktı.

- Reklam -

Şimdilerde hayranlar, uzun metrajlı filmde yaşanan olayların sonrasında geçen 2. sezonun çıkışını bekliyorlar. Tam tarihi belli olmasa da Made in Abyss 2. sezon 2022 yılı içerisinde çıkacak gibi gözüküyor. Ayrıca 2. sezona Binary Star Falling into Darkness adında yeni bir 3D aksiyon rol yapma oyunu da eşlik edecek.

Made in Abyss Film Uyarlaması Vizyon Tarihi Henüz Açıklanmadı

Made in Abyss animesi film uyarlaması

Nihayet söz konusu manga serisinin canlı aksiyon bir filme kavuşacağı da belli oldu. Deadline’ın haberine göre Columbia Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği yeni bir film üzerinde çalışmalar başladı. Kevin McMullin, Made in Abyss’in yönetmenliğini üstlenirken Vertigo Entertainment’tan Roy Lee ve Mobius Productions’tan Masi Oka filmin yapımcılığını üstlenecek.

- Reklam -

New York merkezli bir yaım şirketi olan Boy & Star’ın kurucusu olarak da tanınan Kevin McMullin, A24 tarafından sinemada yayınlanan ilk uzun metrajlı filmi Low Tide’ı yazıp yönetti. Daha sonra First Harvest adlı bir yapım için çalıştı. Şimdilerde Amazon Stüdyoları için henüz adı belli olmayan orijinal bir canavar filmi üzerinde çalışıyor.

Canlı aksiyon filminin prodüksiyona ne zaman başlanacağı, kimlerin oynayacağı veya beyaz perdeye ne zaman geleceği gibi bilgiler ise şimdilik belli değil.

Peki ya siz Made in Abyss’i okudunuz mu veya anime serisini izlediniz mi? Canlı aksiyon filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vakıf incelemesi dizi

Vakıf Dizisinden Destansı Gözüken Yeni Bir Fragman Daha Paylaşıldı

Ali Demirel Vefat Etti

Olacak O Kadar Oyuncusu Ali Demirel Hayatını Kaybetti