in , ,

Samuel L. Jackson, Marvel’daki Nick Fury Rolünden Emekli Olmayı Planlamıyor

Samuel L. Jackson, 12 yılı aşkın süredir canlandırdığı Nick Fury karakteriyle vedalaşmaya hazır değil. Amerikalı aktör gelecek planlarından bahsetti.

Samuel L. Jackson, Nick Fury Rolüne Devam Etmek İstiyor
- Reklam -
- Reklam -

Samuel L. Jackson, Nick Fury karakterini canlandırmaya devam etmek istiyor. Secret Invasion buluşmasında konuşan aktör, role dair hislerini aktardı.

Samuel L. Jackson, ilk olarak 2008 yılında çıkan Iron Man filminde Nick Fury karakteri olarak yer aldı. Bu sahne filmin sonunda Tony Stark’a Iron Man’in Avengers projesi hakkında bilgi verdiği bir jenerik sonarsı sahnesiydi ve Marvel filmlerinin birbirleriyle bağlantılı bir evren oluşturma amacının bir parçasıydı. Nick Fury’nin görünümü, Marvel çizgi romanlarında uzun süredir S.H.I.E.L.D.’in başkanı olarak tanınmasından kaynaklanıyordu. Bu cameo sahnesi, MCU’nun gelecekteki filmleri için bir ipucu niteliği taşıyordu.

Samuel L. Jackson daha sonrasında Marvel Sinematik Evreni’nde 15 yılı aşkın bir süre boyunca Nick Fury rolünü birçok film ve dizi projesinde tekrarladı. Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame yapımları bunlardan bazılarıydı.

- Reklam -

Samuel L. Jackson, Nick Fury Rolüne Devam Etmek İstiyor

Samuel L. Jackson, Nick Fury Rolünü Marvel Kendini Aramaya Devam Ettiği Sürece Oynayacağını Söylüyor

Ayrıca Carol Danvers ile birlikte Nick Fury’nin başrolde olduğu Captain Marvel filminde de önemli bir rol oynadı. Hayranlar bu filmde karakterin geçmişi ve S.H.I.E.L.D. ile olan ilişkisi hakkında daha fazla bilgi edindi. Bunun yanı sıra Jackson’ın Nick Fury olarak yer aldığı Agents of S.H.I.E.L.D. adlı televizyon dizisi de bulunuyor. Bu dizi MCU ile bağlantılı olsa da, direkt olarak Marvel Sinematik Evreni’nde geçen olayları anlatmıyordu.

Sonunda Nick Fury’nin başrolde olduğu solo dizisi Secret Invasion da kısa bir süre önce Disney Plus kütüphanesindeki yerini aldı. Dizinin galasında The Hollywood Reporter’a konuşan Jackson, Nick Fury rolünden emekli olmaya niyeti olmadığını söyledi. Ünlü oyuncu Marvel kendisini aramayı bırakana kadar evrenin usta casusunu oynamaya devam etmekten mutlu olacağını dile getirdi. Ayrıca “Telefonum çaldığı sürece beni arayabilirler,” dedi.

- Reklam -

Samuel L. Jackson, Nick Fury Rolüne Devam Etmek İstiyor

Marvel Sinematik Evreni film planları daha şimdiden 2030’a kadar isimsiz de olsa takvimdeki yerini almış durumda. Bu planlar, hayranların 74 yaşındaki oyuncuyu en azından 8-10 yıl daha bu rolde izleyebileceklerini gösteriyor.

Samuel L. Jackson’ı Nick Fury rolünde daha fazla görmek istiyor musunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Seviyorum bu adamı. Bence de olmasın zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Extraction 2 Aksiyon Sahneleri ile Alay Konusu Oldu

Chris Hemsworth’lü Netflix Yapımı “Extraction 2” Filmindeki Aksiyon Sahneleri Alay Konusu Oldu

The Simpsons Titanik Enkazı Denizaltı Kehaneti

“The Simpsons”tan Bir İsabetli ‘Kehanet’ Daha: Titanik Enkazında Kaybolan Denizaltı Öngörüsü