in ,

Chris Hemsworth’lü Netflix Yapımı “Extraction 2” Filmindeki Aksiyon Sahneleri Alay Konusu Oldu

Extraction 2 filmi aksiyon sahneleri ile gündemde. Netflix yapımında Chris Hemsworth’ün helikopterden kaçma sekansı alay konusu oldu.

Extraction 2 Aksiyon Sahneleri ile Alay Konusu Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Extraction 2 filmi aksiyon sahneleri ile sosyal medyanın gündemine oturdu. 65 milyon dolarlık bütçesiyle adından söz ettiren yapım, savaş sekansındaki tutarsız görüntüler nedeniyle izleyicilerin tepkisini çekti.

Eğer bir aksiyon yıldızının ihtiyacı olan bir şey varsa, o da işler çığırından çıktığında kurşun geçirmez olabilme yeteneğidir. Görünen o ki Chris Hemsworth, Extraction 2 filminde bu özelliğe fazlasıyla sahip.

İlki 2020 yılında yayınlanan ve döneminde Netflix tarihinin en çok izlenen filmi olmayı başaran Extraction, kısa süre içerisinde devam filmi onayı almayı başardı ve kısa bir süre önce Extraction 2 adıyla Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

- Reklam -

Devam filmi de tıpkı ilk film gibi iyi bir izlenme rakamına ulaştı ve ikinci filmin yayınlanmasından kısa bir süre sonra Chris Hemsworth’ün oyunculuğa ara verdiğini duyurmasına rağmen üçüncü bir macera için Netflix ile anlaşma sağladığı duyuruldu.

Extraction 2 Filmi Alay Konusu Sahneler

Netflix’in orijinal aksiyon filminde Hemsworth bir kez daha paralı asker Tyler Rake rolünde yeni bir görevde. Ve her devam filminde olduğu gibi her şey daha büyük. Bu film özelinde bu durum, 21 dakikalık tek çekim aksiyon savaş sekansının dahil edilmesini içeriyor.

Özellikle film çıkmadan önce de 21 dakikalık tek çekim bir aksiyon sahnesi olduğuyla ilgili reklam yapılan filmde söz konusu bölümün nasıl olacağı hayranları tarafından merak ediliyordu. Film çıktıktan sonra dikkatli gözler, bu tek çekim sahnedeki bazı “alay konusu olabilecek” kısımlar keşfetti.

Bunlardan birinde Tyler Rake kötü adamlardan kaçmaya çalışırken hızla giden bir trende yer alıyor. Rake, vagonun kapısını açtığında karşısında devasa bir makineli tüfekle donatılmış bir helikopterle karşılaşıyor. Ve üzerine gelen kurşun yağmurundan kaçınmak için bir merdivenin arkasına saklanıyor.

İşte Alay Konusu Olan Bazı Extraction 2 Aksiyon Sahneleri

- Reklam -

@mnrrntt adlı Twitter kullanıcısının fark ettiği bu duruma gelen yanıtlardan birinde “İlginç gerçek: Merdiven basamakları arası boşluklar kurşun geçirmezdir,” yazıyordu.

Bir başkası ise aynı sahnenin sadece birkaç dakika sonrasında Rake’in trenin üstüne çıkıp başka bir helikopterle karşılıklı ateş ederken kendini kurşunlardan korumasına gerek olmadığına dikkat çekti.

Hemsworth, Good Morning America adlı programda 21 dakikalık bu “tek çekim” sahnenin “yaklaşık altı hafta” sürdüğünü ve gerçekleştirmek için yaklaşık 400 figüranın kullanıldığını söyledi.

Extraction 2 filmini izlediniz mi? Söz konusu tutarsızlıklar sizlerin de dikkatini çekti mi? Filmle ilgili görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı ve sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Insider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Muhtemelen deneysel bir film yapmışlar. Film başlarken Chris Hemsworth konsolu açıp TGM yazmış ve tüm filmi “Tanrı” modu ile bitirmiş.

  2. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    John Wick ve Hızlı ve öfkeli serilerinin son yapımları ile böyle akıl, mantık ve fizik sınırlarını aşan yapımlar görmeye başladık. Extraction 2 de bu akıma katılmış gözüküyor.
    Aksiyon filmi yapıcam diye saçmalamanın da alemi yok diye düşünüyorum.

  3. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    John wick son filmlerde abartı aksiyon sahneleri yapsa da mantık dışı değildi bence. Hızlı ve öfkeli denen çöp ile karşılaştırılmaz bile

  4. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Aslında biraz mantık dışı. John Wick 4’te 4-5 dakikada çıkması gereken onlarca kat merdivende 3-4 kere aşağı yuvarlana yuvarlana adam patakladığı 15 dakikalık sekans vardı mesela. :slight_smile:

  5. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Ben ikisini birbiri ile karşılaştırmadım, söylediğim argumana örnek filmlerdir dedim.

    Benim görüşüme gôre john wick 4, “mantık ve akıl dışılığın”, F&F serilerinin son filmlerinden sonraki başyapıtıdır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Ryan Murphy, Disney ile Anlaştı

300 Milyon Dolara Netflix ile Anlaşmıştı: “American Horror Story”nin Yaratıcısı Ryan Murphy, Disney ile Anlaştı

Samuel L. Jackson, Nick Fury Rolüne Devam Etmek İstiyor

Samuel L. Jackson, Marvel’daki Nick Fury Rolünden Emekli Olmayı Planlamıyor