in ,

Nick Frost, Live-Action “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?” Filmi Kadrosuna Katıldı

Nick Frost, yeni “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?” film uyarlamasına katılan son aktör oldu. Yıldız oyuncu yapımda Gobber the Belch karakterini canlandıracak.

Nick Frost - Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gobber the Belch
- Reklam -
- Reklam -

Nick Frost, live-action Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? filmi kadrosuna katılarak Viking köyünün son misafiri olmaya hazırlanıyor.

DreamWorks Animation’ın dünyaca ünlü animasyon film serisi beyaz perde yolculuğuna 2010 yılında başlamıştı. Chris Sanders ve Dean DeBlois imzalı How to Train Your Dragon gişede 500 milyon dolar hasılatı yakalarken 2014 ve 2019’da çıkacak devam filmlerini de hızlı bir şekilde garantilemişti.

Toplam üç animasyon filmiyle 1 milyar dolarlık gişe hasılatı yapan ve devasa bir markaya dövüşen seri, şimdi aynı macerayı bu defa live-action formatla perdeye aktarmaya hazırlanıyor. Sinema filminin başına ise ilk üç filmin yönetmen ve yazarlarından Dean DeBlois geçiyor.

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Edgar Wright’ın Hot Fuzz ve Shaun of the Dead gibi filmlerinde oynadığı rollerle tanınan Nick Frost, Universal Pictures’ın live-action Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? filminin kadrosuna katılan son aktör oldu.

Nick Frost, Gobber the Belch Rolüyle “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?” Kadrosunda

Projenin başrollerinde Mason Thames (The Black Phone) ve Nico Parker (The Last of Us) ejderhaların arkadaşları Hiccup ve Astrid olarak yer alıyor. Viking topluluğunun lideri ve Hiccup’ın babası Stoick the Vast’ı seslendiren Gerard Butler da rolünü bu defa beyaz perdede yeniden canlandırıyor.

How to Train Your Dragon Live-Action Başroller

51 yaşındaki İngiliz oyuncu Nick Frost ise Stoick’in güvenilir dostu ve danışmanı Gobber the Belch’e hayat veriyor.

Frost, Wright’ın Cornetto Üçlemesi olarak bilinen Shaun of the Dead, Hot Fuzz ve The World’s End filmlerinde Simon Pegg ile birlikte rol almıştı. Oyuncu ayrıca yol komedisi Paul’u kaleme aldı ve başrolünü oynadı. Son yıllarda daha çok TV yapımlarında rol alan aktör CBS’in Why Women Kill, HBO’nun The Nevers ve AMC’nin Into the Badlands gibi dizilerinde rol aldı.

- Reklam -

Nick Frost - Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Film - Gobber the Belch

İngiliz yazar Cressida Cowell’ın kitap serisinden beyaz perdeye taşınan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?, Hiccup adlı genç bir Viking çocuğunun yaralı bir ejderhayla kurduğu özel dostluğun ardından yaşananları konu alıyor.

Yeni Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? filmi 13 Haziran 2025 tarihinde vizyona girecek.

Live-action formatla beyaz perdeye konuk olacak yeni Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? filmi hakkında sizin beklentileriniz nasıl? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Ben bu projenin vizyon görmeden iptal edilmesini istiyorum ya.
    Yanlış anlaşılma olmasın, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filmlerini çok severim ama halihazırda rahatça ulaşılabilir bir şeyi neden tekrar ısıtıp önümüze sürüyorlar anlamadım. Animasyon filmlerinin üçü de gayet eğlenceli ve yeterli filmler, live actiona gerek yok. Buna para yatıracaklarına yeni ve sağlam fikirler bulmaya odaklansınlar daha iyi.
    Politik doğruculuk yapacağız diye ne yapacaklarını iyiden iyiye şaşırdılar artık.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni The Office Dizisi Yazar Ekibi

Yeni “The Office” Dizisi için Yazar Ekibi Toplanıyor

Amazon Yağmur Ormanları Kayıp Şehirler

Amazon Yağmur Ormanlarındaki 2.000 Yıllık Kayıp Şehirler Lazer Sensör Teknolojisi Sayesinde Ortaya Çıkarıldı