in ,

Yeni “The Office” Dizisi için Yazar Ekibi Toplanıyor

Yeni “The Office” dizisi için fikir çalışmaları başladı. Orijinal diziyle aynı evreni paylaşacak yapım, tamamen farklı karakterlerin hikâyelerini ele alacak.

Yeni The Office Dizisi Yazar Ekibi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni The Office dizisi yeni bir ekiple geri dönüyor. Amerikan versiyonunun yaratıcıları arasında bulunan Greg Daniels’ın geri dönüş için yazar ekibini topladığı öğrenildi.

Hayranlar uzun zamandır The Office dizisinin yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam etmesini bekliyordu. Bu konu ciddi ciddi tartışılırken B.J. Novak gibi isimler o ihtimalin çoktan masadan kalktığını belirten açıklamalarda bulunuyordu.

Neticede geri dönüş kararı, hayranların tam olarak istediği formatta olmadı. Her ne kadar showrunner Greg Daniels, projenin başına geçmeyi kabul etse de yeni yapımın tamamen farklı karakterleri konu alacağı ve yeni bir ofiste geçeceği ortaya çıktı.

- Reklam -

İngiliz yapımı aynı adlı kurmaca belgesel dizisinden uyarlanan The Office’in ABD versiyonu 2000’li yılların başındaki en popüler sit-comlardan biri hâline gelmişti. Sonrasında Parks and Recreation gibi dizilerin de önünü açan yapım, kendine has bir izleyici kitlesi geliştirmeyi başarmıştı.

Yeni The Office Dizisi

The Hollywood Reporter’ın haberine göre merakla beklenen The Office’in yeniden canlandırılması, Daniels’ın yeni bir yapım geliştirmek üzere bir yazarlar odası kurmasıyla gerçeğe bir adım daha yaklaşmış oldu.

Bununla birlikte ana dizinin yapımcılığını üstlenen Universal Television henüz gelişmelere dair bir yorumda bulunmadı. Öte yandan şimdilik projenin herhangi bir TV kanalı ya da dijital yayın platformuna bağlı olmadığı da biliniyor.

Yeni “The Office” Dizisi Hakkında Bilinen Detaylar

The Office’in yeniden başlatılacağına (ya da yeniden canlandırılacağına) dair söylentiler ilk olarak NBCUniversal Başkan Yardımcısı Bonnie Hammer’ın 2019 yılında verdiği bir demeçte başlamıştı. Hammer, ünlü yapımı Peacock platformu için reboot etmek istediklerine dair bir yorumda bulunmuştu. Ancak bu paylaşımdan kısa bir süre sonra Daniels olası bir yeniden başlatmayı şüpheyle karşıladığını dile getirmiş ve Kasım 2023’te “bir yeniden başlatma fikrinin ilgi çekici olmadığını” belirtmişti.

- Reklam -

Daniels bunun yerine orijinaliyle aynı evrende geçen bir spin-off dizisi yaratma potansiyeliyle ilgilenebileceğini dile getirdi. Aynı “belgesel ekibinin farklı bir konu hakkında belgesel yapması” ihtimalini gündeme getiren Daniels’ın yorumları, The Office’in yeni versiyonunun Dunder Mifflin Kâğıt Şirketi’nin Scranton şubesine geri dönülmeyeceğini düşündürttü.

Yeni The Office Dizisi Yazarları

Öte yandan her ne kadar Dunder Mifflin’e bir dönüş olmasa da, yeni dizinin orijinaliyle aynı evreni paylaşması bazı karakterlerin geri dönebileceğine dair bir işaret olarak yorumlandı. Ancak bu isimlerin kimler olacağı ve bu kişilerin yeni yapımda kalıcı olup olmayacakları gibi detaylar şu an için belirsizliğini koruyor.

Yeni The Office dizisi hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Vordue Vordue dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Harlan Coben Dizi Uyarlamaları

Netflix, Polisiye Roman Yazarı Harlan Coben’ın 2 Eserini Daha Ekrana Taşıyor

Nick Frost - Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gobber the Belch

Nick Frost, Live-Action “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?” Filmi Kadrosuna Katıldı