in ,

Netflix, Polisiye Roman Yazarı Harlan Coben’ın 2 Eserini Daha Ekrana Taşıyor

Yeni Harlan Coben dizi uyarlamaları hız kazandı. Netflix, son yayınladığı “Fool Me Once” sonrası başka adaptasyonlar için düğmeye bastı.

Yeni Harlan Coben Dizi Uyarlamaları
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Harlan Coben dizi uyarlamaları ufukta gözüktü. Netflix, ünlü yazarın eserinden uyarlanan Fool Me Once’ın başarısının ardından farklı adaptasyonlar için şimdiden çalışmalara başladı.

Türkiye’de de binlerce okura sahip olan ünlü polisiye roman yazarı Harlan Coben, şu sıralar eserleriyle sık sık ekrana konuk oluyor. Amazon’un Prime Video servisinde yayınlanan Harlan Coben’s Shelter ilk sezonun ardından iptal edildikten kısa bir süre sonra Netflix’te bir başka Coben uyarlaması olan Fool Me Once izleyicilerle buluştu.

Yapım, Shelter’ın aksine Netflix’te ciddi bir ilgiyle karşılandı. İzlenme oranlarına kayıtsız kalamayan dijital yayın platformu ise daha fazla Harlan Coben dizi uyarlaması için harekete geçti. Platform 2021’den beri Coben ile olan birlikteliğine hız kazandırmak istiyordu.

- Reklam -

Yeni Harlan Coben Dizi Uyarlamaları - Fool Me Once

Harlan Coben’ın aynı adlı kitabından uyarlanan (Türkçede Beni Kandıramazsın adıyla basıldı) Fool Me Once’ı beğenenler için Netflix’ten güzel haber geldi. Dijital yayın devi, daha fazlasının yolda olduğunu onayladı.

Yeni Harlan Coben Dizi Uyarlamaları Geliyor: İlki “Just One Look” Olacak

Michelle Keegan ve Adeel Akhtar’ın başrollerini paylaştığı Fool Me Once hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı ve platformda başarılı bir izlenme oranı elde etti.

Coben’ın daha önce aralarında The Strangers, Stay Close ve The Woods’un da bulunduğu çok sayıda kitabı mini dizi olarak izleyicilerle buluşmuştu.

Radio Timesa gelecekte izleyicilerle buluşacak uyarlamalardan bahseden Coben şu ifadeleri kullandı:

“Hâlâ birkaç kitabımız kaldı! Şu anda Polonya’da Just One Look kitabımdan yola çıkmış bir uyarlama çekiyoruz. Netflix Polonya ekibi üzerinde çalışıyor. Ayrıca, ister inanın ister inanmayın ama Güney Amerika’da da bir tanesi üzerinde çalışıyoruz.”

Just One Look Grace kitabı Türkçeye Tek Bir Bakış adıyla tercüme edildi. Eser, bir fotoğraf nedeniyle tüm hayatı altüst olan Grace’in hikâyesini konu alıyor. Eşi Jack, fotoğrafı gördükten sonra ortadan kayboluyor ve Grace, kendisini fotoğrafta gördüğü kişilerin peşine düşerken buluyor.

Yeni Harlan Coben Dizi Uyarlamaları - Netflix

- Reklam -

Yazar sözlerine şöyle devam etti:

“Netflix bizi geri isterse Nicola [Shindler], Richard [Fee] ve Danny [Brocklehurst] ile en az bir ya da iki dizide daha çalışacağıma hiç şüphe yok. Bunu devam ettirmek istiyoruz, eğer yapabilirsek bu tür yıllık şeyleri seviyoruz.”

Just One Look Grace’in çekimleri Polonya’da devam ederken Güney Amerika’daki yeni Harlan Coben dizisinin hangi eser olduğu şimdilik bilinmiyor.

“Fool Me Once” Netflix’te Büyük İlgi Gördü

Fool Me Once eski bir askeri pilot olan Maya Stern’in, öldürüldüğünü zannettiği eşinin yaşadığını öğrendikten sonra içine düştüğü ölümcül komployu konu alıyor.

Dizi ilk haftasında 37 milyondan fazla izlenme toplayarak adından söz ettirmeyi başardı. Aynı zamanda haftanın en çok izlenen İngilizce dizisi unvanını da elde etti ve 91 ülkede ilk 10’a girdi. Yapımda Keegan ve Akhtar’ın yanı sıra Richard Armitage, Emmett J. Scanlan ve Joanna Lumley gibi isimler rol alıyor.

Yeni Harlan Coben dizileri için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizleri Google News’ten ve sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Efivos Efivos dedi ki:

    İçimden bir ses bunların nabız yoklama dizileri olduğu yönünde. Eğer amaç Bolitar serisi için bir dizi/film yapmak değilse büyük hayal kırıklığı olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avni Doshi Söyleşisi: Yanık Şeker ve Dahası

Avni Doshi: “Kadınlardan ve Birbirleriyle Olan İlişkilerinden İlham Aldım”

Yeni The Office Dizisi Yazar Ekibi

Yeni “The Office” Dizisi için Yazar Ekibi Toplanıyor