in ,

Amazon’un Polisiye Dizisi “Harlan Coben’s Shelter” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

Harlan Coben’s Shelter 2. Sezon için iptal kararı çıktı. Prime Video, ünlü polisiye roman uyarlamasının fişini çekti.

Harlan Coben’s Shelter 2. Sezon İptal
- Reklam -
- Reklam -

Harlan Coben’s Shelter 2. sezon iptal edildi. Ünlü polisiye yazarı Harlan Coben’ın Mickey Bolitar serisinin ilk kitabından uyarlanan Prime Video dizisinde devam sezonu için yeşil ışık çıkmadı.

Türkiye dahil birçok ülkede geniş bir okur kitlesine ulaşmış olan Harlen Coben’ın üç kitaptan oluşan Mickey Bolitar serisi, ilk macerası Shelter (Sığınak) ile Prime Video dizisine uyarlanmıştı.

Shelter (Sığınak), Second Away (Saniyeler Kala) ve Found kitaplarından oluşan serinin ilk iki macerası Türkiye’de Martı Yayınları tarafından yayımlandı. Myron Bolitar serisiyle de bağlantılı olan bu üçleme, ağırlıklı olarak genç yetişkinlere yönelik tarzıyla öne çıkıyordu.

- Reklam -

Harlan Coben’ın Charlotte Coben ile yaratıcı koltuğunda oturduğu dizi; rehabilitasyonda olan bir anne, ölü bir baba, sinir bozucu bir teyze ile yaşayan Mickey’nin; babasının aslında ölmediğini öğrenmesiyle değişen hayatını konu alıyor.

Harlan Coben’s Shelter 2. Sezon İptal - Prime Video

Hollywood Grevinin Sona Ermesiyle Harlan Coben’s Shelter 2. Sezon İptal Edildi

8 bölümden oluşan ilk sezonun ardından IMDb’de 6.6/10 gibi ortalama bir puan alan dizi Rotten Tomatoes’ta %80 seyirci puanıyla öne çıkmıştı.

Ancak geçen yaza damga vuran oyuncu grevi, Amazon dahil birçok büyük stüdyoda planların yeniden kurgulanmasına neden oldu. Amazon daha önce The Peripheral ve A League of Their Own’u yenilemeyeceğini duyurmuştu. Şimdi ise stüdyo aralarında Harlan Coben’s Shelter 2. sezon da olmak üzere toplam 3 dizide (The Horror of Dolores Roach ve With Love) daha iptal kararı verdi.

Yapımın iptal edilmesiyle birçok karakterin yolculuğu yarıda kalmış oldu. Aradığı yanıtları kitaplarda bulmak isteyen hayranlar ise Amazon’un hikâyede yaptığı bazı önemli değişiklikler nedeniyle seriyi en baştan okumak zorunda kalabilir.

- Reklam -

Harlan Coben’s Shelter 2. Sezon İptal - Amazon

Dizinin ilk sezonunun oyuncu kadrosunda Jaden Michael Mickey Bolitar’ı Constance Zimmer Shira Bolitar’ı, Adrian Greensmith Arthur Spindell’ı, Abby Corrigan Ema Winslow’u, Sage Linder Rachel Caldwell’ı, Brian Altemus ise Troy Taylor’ı canlandırmıştı.

Yapımın farklı bir platform tarafından satın alınıp yoluna devam edip etmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Harlan Coben’s Shelter 2. Sezon için çıkan iptal kararını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Amazon Adviser


Yeni haberler için bizleri sosyal medya ve Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christopher Nolan Yeni James Bond Filmi Yonetmen

Christopher Nolan, Yeni “James Bond” Filmini Yöneteceği Yönündeki İddialara Açıklık Getirdi

Miracle Workers 5. Sezon İptal Edildi

Daniel Radcliffe’in de Yer Aldığı “Miracle Workers” Dizisi 4. Sezonun Ardından İptal Edildi