in ,

Christopher Nolan, Yeni “James Bond” Filmini Yöneteceği Yönündeki İddialara Açıklık Getirdi

Christopher Nolan, yeni “James Bond” filmini yöneteceği hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Christopher Nolan Yeni James Bond Filmi Yonetmen
- Reklam -
- Reklam -

Christopher Nolan, uzun süredir gündemde olan 26. James Bond filmini yöneteceği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

James Bond’un beyaz perdedeki yolculuğu Dr. No filmiyle 1962 yılında başlamıştı. O tarihten bu yana 007’yi birçok aktör canlandırmış, yapımlar da farklı yönetmenler ve tarzlarla perdeye taşınmıştı.

Serinin geldiği son nokta ise 2021’deki No Time to Die olmuştu. 25. filmde Daniel Craig ikonik ajan rolüne veda etmiş ve Bond serisinde yeni bir dönem için hazırlıkla başlamıştı. Yeni Bond’un kim olacağı gibi, yeni filmin yönetmenliğinin kime emanet edileceği de merak edilenler arasında. Nolan, 2020’de vizyona giren Tenet için ilhamını 1977 yapımı The Spy Who Loved Me’den aldığını söyleyerek seriye olan hayranlığını daha önce de dile getirmişti.

- Reklam -

Christopher Nolan - Yeni James Bond Filmi Yönetmenlik

Ancak söylentileri kuvvetlendiren açıklama çok daha sonra geldi. Ünlü yönetmen geçen temmuz ayında, “Bir James Bond filmi yönetmek inanılmaz bir ayrıcalık olurdu,” diyerek dileğini paylaştığında hayranların gözü de Broccoli Productions’a çevrilmişti.

Christopher Nolan, Yeni James Bond Filmini Yöneteceği İddialarını Yalanladı

Interstellar, The Dark Knight ve Oppenheimer gibi yapımlarla tanınan 53 yaşındaki yönetmen Christopher Nolan, Associated Press’e verdiği son demeçte James Bond iddialarına açıklık getirdi.

Ünlü yönetmen sözü fazla dolandırmadı ve bu soruya, “Ne yazık ki hayır. Bu söylentilerin gerçek bir yanı yok,” yanıtını verdi.

- Reklam -

Nolan’ın bir sonraki James Bond filmini yöneteceği iddiası, bu sonbaharda bazı kaynakların Nolan’ın gelecek filmlerden “iki ya da üçünü” yönetmek için görüşmelerde bulunduğunu açıklamasıyla daha da güçlenmişti.

Christopher Nolan - James Bond Filmi

Yönetmenin kesin bir dille verdiği “hayır” cevabı hayranlarda hayal kırıklığı yaratmış olsa da, bu cevap birçokları için çok da sürpriz olmadı. Bu yılın başlarında Nolan 26. Bond macerasını yönetmek için şartlarını açıklamış; bu şartlar arasında senaryo ve oyuncu seçimi gibi konularda “tam kontrol” istediğine yer vermişti.

Sizce Christopher Nolan’ın elinden bir James Bond macerası izlemek nasıl bir deneyim olurdu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jamie Foxx'a Cinsel Taciz İddiasıyla Dava Açıldı

Oscar Ödüllü Oyuncu Jamie Foxx’a Cinsel Taciz Suçlamasıyla Dava Açıldı

Harlan Coben’s Shelter 2. Sezon İptal

Amazon’un Polisiye Dizisi “Harlan Coben’s Shelter” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi