in , ,

Oscar Ödüllü Oyuncu Jamie Foxx’a Cinsel Taciz Suçlamasıyla Dava Açıldı

Jamie Foxx hakkında 2015 yılında New York’taki bir çatı barında bir müşteriye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.

Jamie Foxx'a Cinsel Taciz İddiasıyla Dava Açıldı
- Reklam -
- Reklam -

Hollywood’un ünlü isimlerinden Jamie Foxx, 2015 yılında New York’ta bir çatı katı barında bir müşteriye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava edildi.

Davanın adı Jane Doe olarak gizlenen davacısı, Foxx’un kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ediyor. Dava dosyasına göre kadın ve bir arkadaşı barda bir masada otururken, Foxx ve barın sahibi Mark Birnbaum ile hemen bir yan masalarında oturuyorlardı. Saat gece 1 civarında kadının arkadaşı Foxx’tan bir fotoğraf istedi.

Foxx kabul etti ve birkaç fotoğraf çektirdiler. Dava dosyasına göre Foxx, davacıyı överek, “Vay canına, süper model bir bir vücuda sahipsin,” ve “Çok güzel kokuyorsun,” dedi. Ayrıca kadının oyuncu Gabrielle Union’a benzediğini söylediği de dosyada yer aldı.

- Reklam -

Kadın daha sonra Foxx tarafından kolundan tutularak barda daha ıssız bir bölgeye götürüldüğünü ve burada Foox’un üstündeki bluzunun altından göğüslerine ellediğini iddia etti. Dosya, kadının şaşkına döndüğünü ve uzaklaşmaya çalıştığını, ancak Foxx’un ardından pantolonunun içine ellerini sokarak “parmaklarını davacının vajinasına ve anüsüne soktuğunu” belirtiyor.

Jamie Foxx'a Cinsel Taciz İddiasıyla Dava Açıldı

Jamie Foxx ve Temsilcileri Cinsel Taciz Suçlamalarıyla İlgili Henüz Açıklama Yapmadı

Bu sırada güvenlik görevlisinin tacizi gördüğünü ancak müdahale etmediği de iddia edilenler arasında yer alıyor. Kadının arkadaşı daha sonra gelip kendisini buldu ve Jamie Foxx da ona dokunmayı bırakıp uzaklaştı.

Dava acı, ıstırap, duygusal sıkıntı, kaygı ve aşağılanma gibi nedenlerden dolayı davalı Foxx’tan tazminat talep ediyor. Tacizin bir sonucu olarak kadının acı çektiği ve tıbbi tedavi görmek zorunda kaldığını da iddia ediliyor. Ayrıca tacizi kolaylaştırdığı ve çalışanlarını yeterince denetlemediği iddiasıyla barın sahibi ve çalışanları da davalı olarak belirtiyor.

- Reklam -

Jamie Foxx’un kendisi veya temsilcileri ise açılan bu son dava hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Jamie Foxx'a Cinsel Taciz İddiasıyla Dava Açıldı

2004 yılında vizyona giren Ray filmiyle 2005 Akademi Ödül Töreni’nde En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan Jamie Foxx, ayrıca komedyen ve söz yazarı gibi kimlikleriyle de tanınıyor. Bugüne kadar onlarca filmde yer almış oyuncu birçok projede başrolde oynamaya devam ediyor.

Jamie Foxx hakkındaki iddialar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jenna Ortega Ciglik 7 Scream 7 Ayrilik

Filistin Tartışmalarının Odağındaki “Çığlık 7”de Bir Ayrılık Daha: Jenna Ortega Yapımdan Ayrıldı

Christopher Nolan Yeni James Bond Filmi Yonetmen

Christopher Nolan, Yeni “James Bond” Filmini Yöneteceği Yönündeki İddialara Açıklık Getirdi