in ,

“Transformers One” Filmine İlk Yorum Scarlett Johansson’dan: “Seriye Farklı Bir Bakış Açısı Getirecek”

Transformers One animasyonu için ilk yorum, yapımda Elita’yı seslendiren Scarlett Johansson’dan geldi.

Transformers One Yorum - Scarlett Johansson
- Reklam -
- Reklam -

Transformers One hakkında yorum ve beklentilerini paylaşan Scarlett Johansson, yeni animasyon filminin seriye farklı bir bakış açısı kazandıracağını düşünüyor.

Oscar adayı aktris Scarlett Johansson, Transformers One animasyonundan övgüyle bahsetti. Hollywood’un yıldız ismi, yönetmen Josh Cooley’nin çalışmalarının altını çizerken filmin muhteşem göründüğünü de aktardı.

İlk defa 1986 yılında The Transformers: The Movie ismi ile sinema perdesinde gösterilen bilimkurgu yapımı 2007 yılında Michael Bay tarafından yeniden ele alınmıştı. Daha sonrasında 7 devam filmi ile genişleyen evren, şimdi de Transformers One ile geçmişi yeniden ele almaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Animasyon dünyasının tanınan isimlerinden, Oyuncak Hikayesi 4 ve Ters Yüz gibi filmlerde yer alan Josh Cooley’in yönetmenliğini yaptığı Transformers One, Autobot ve Decepticon’ların Dünya’ya gelmelerinden öncesini konu alacak. Robot uzaylıların ana gezegeni Cybertron’da geçecek hikâye genç Optimus Prime ve Megatron arasındaki ilişkiyi konu alacak.

Transformers One - İlk Yorum - Scarlett Johansson

Scarlett Johansson’dan “Transformers One” Yorumu

Yapıma ilk övgü ise filmde Elita’yı canlandıran Scarlett Johansson’dan geldi. Yıldız oyuncu Cooley ile birlikte çalışmanın eğlenceli olduğunu kaydederken filmin çok iyi göründüğünü de sözlerine ekliyor:

“Elita’yı canlandırıyorum. Başka projelerde çalıştığım ve imrendiğim inanılmaz bir yazar ve yönetmen olan Josh Cooley ile çalışıyorum. Film daha önce gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor, çok iyi görünüyor! Animasyonun dokusu inanılmaz. Ve Josh yazdığı için çok… bilmiyorum yani çok dramatik bir tarafı var. Daha önceki işleri gibi eğlenceli ama duygusal tarafı da baskın. Sanırım (Transformers) adına farklı bir bakış açısı getirecek. Kendi ayakları üzerinde duran bir iş, oldukça heyecan verici.”

“Transformers One” Filminde Optimus Prime’ı Seslendiren Oyuncu Değişecek

Kadrosunda Scarlett Johansson ile birlikte başka yıldız isimler barındıran animasyon yapım, Transformers tarihinde oldukça önemli bir boşluğu dolduracak. Yayın tarihine bir çizgi film serisi olarak başlayan yapım, 40 yıl sonra beyaz perdede de ilk defa animasyon formatında kendisine yer bulacak.

Filmde Optimus Prime’ı Peter Cullen yerine Chris Hemsworth seslendirecek. 1980’li yılların orijinal çizgi dizilerinden bu yana, video oyunları da dahil olmak üzere Autobot’ların liderini seslendiren Cullen uzun süre sonra bir Transformers filminin kadrosunda yer almıyor.

- Reklam -

Transformers One

Filmin yapımcısı Lorenzo di Bonaventura, Hemsworth’ün sesinin daha sonrasında Peter Cullen’ın ikonik sesine dönüşmek için uygun olduğunu söylese de Cullen’ın kadroda yer almama sebebinin maddi sebepler olduğu iddia ediliyor.

Optimus Prime’ı Chris Hemsworth seslendirirken Decepticon’ların lideri Megatron’un sesi ise Brian Tyree Henry’ye emanet. İkiliye Alpha Trion sesinde Laurence Fishbourne, Sentinel Prime sesinde Jon Hamm ve Bumblebee’nin sesinde ise Keegan- Michael Key eşlik edecek.

CinemaCon etkinliğinde sinemaseverlere tanıtılan Transformers One 13 Eylül 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Siz Transformers serisinin uzun bir aradan sonra çıkacak ilk animasyon yapımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antony Starr - The Boys 4. Sezon - Homelander Hakkında

Antony Starr, “The Boys” 4. Sezon Hakkında Konuştu: “Şimdiye Kadar Yaptığım En Acayip Şeydi”

The Assessment: Yeni Bilimkurgu Filmi Duyuruldu

Elizabeth Olsen ve Alicia Vikander’lı Bilimkurgu Filmi “The Assessment” Duyuruldu