in ,

Elizabeth Olsen ve Alicia Vikander’lı Bilimkurgu Filmi “The Assessment” Duyuruldu

The Assessment hazırlıkları başladı. Bilimkurgu türündeki yeni filmin başrollerinde Elizabeth Olsen ve Alicia Vikander yer alıyor.

The Assessment: Yeni Bilimkurgu Filmi Duyuruldu
- Reklam -
- Reklam -

The Assessment filmi için hazırlıklar başladı. Yeni bilimkurgu macerasının başrollerinde MCU’nun Scarlet Witch’i Elizabeth Olsen ile Lara Croft’u canlandıran Alicia Vikander yer alacak.

Screen Daily’nin haberine göre Emmy adayı Elizabeth Olsen ve Oscar ödüllü Alicia Vikander, yaklaşmakta olan bilimkurgu drama filmi The Assessment’ın oyuncu kadrosuna katıldı. Olsen ve Vikander’in dünyanın iklim değişikliği nedeniyle yok olduğu distopik bir gelecekte yaşayan bir çifti canlandıracakları bildiriliyor. Buna ek olarak Pitch Perfect ile tanınan Anna Kendrick’in de bu yaz Almanya’nın Köln kentinde çekimlerine başlanması beklenen projeye katılmak için görüşmelerde bulunduğu söyleniyor.

Elizabeth Olsen, Marvel Sinematik Evreni’ndeki Wanda Maximoff/Scarlett Witch rolüyle dünya çapında tanındı. Disney+’ın WandaVision dizisindeki performansıyla mini dizi dalında en iyi kadın oyuncu dalında Emmy ve Altın Küre adaylıkları kazandı. Son zamanlarda, baltalı katil Candy Montgomery’yi canlandırdığı Max’in suç draması Love & Death’teki başrolüyle eleştirmenlerin beğenisini topluyor.

- Reklam -

Alicia Vikander ve Elizabeth Olsen The Assessment

Alicia Vikander’in son projesi ise Olivier Assayas’ın 1996 yapımı aynı adlı Fransız filminden uyarlanan HBO mini dizisi Irma Vep oldu. The Assessment’ta rol almadan önce, Kral VIII. Henry’nin altıncı ve son eşi Catherine Parr’ı canlandıracağı tarihi drama Firebrand’da görülecek. Aktris aynı zamanda The Danish Girl filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ını da kazanmış ve ayrıca Tomb Raider filminde Lara Croft rolünü canlandırmıştı.

Bilimkurgu Filmi “The Assessment” İzleyicilere Ne Anlatacak?

The Assessment, Fransız yönetmen Fleur Fortuné’nin ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olacak. Senaryo Nell Garfath-Cox, Dave Thomas ve John Donnelly tarafından yazıldı. Proje, Köln bölgesel film fonu Filmstiftung NRW’den 1 milyon Euro’luk bir fon aldı. Filmin yapımcılığını Number 9 Films ve Filmproduktion üstleniyor.

- Reklam -
The Assessment Fleur Fortuné
Fleur Fortuné

Filmin özeti şu şekilde geçiyor:

“İklim değişikliğinin yok ettiği bir dünyada toplumun bir kısmı kendisi için paralel bir dünya yaratmıştır. Yaşam kontrollü ve optimize edilmiştir ve çocuk sahibi olma arzusu da şansa bırakılmamıştır. Bu nedenle başarılı genç bir çiftin yaşamları yedi gün boyunca bir kadın değerlendirici tarafından yakın incelemeye alınır.”

Yeni duyurulan bilimkurgu filmi ve başrolleri hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Daily

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Transformers One Yorum - Scarlett Johansson

“Transformers One” Filmine İlk Yorum Scarlett Johansson’dan: “Seriye Farklı Bir Bakış Açısı Getirecek”

Yeni Wes Anderson Filmi Çalışmaları Başladı

Wes Anderson’ın Bir Sonraki Projesi Belli Oldu: “Her Karesinde Benicio del Toro’nun Yer Aldığı Karanlık Bir Casusluk Filmi”