in ,

Wes Anderson’ın Bir Sonraki Projesi Belli Oldu: “Her Karesinde Benicio del Toro’nun Yer Aldığı Karanlık Bir Casusluk Filmi”

Wes Anderson’ın yeni filminin ayrıntıları ortaya çıktı: Benicio del Toro’nun her karesinde yer aldığı baba-kız ilişkisine odaklanan bir casusluk hikâyesi.

Yeni Wes Anderson Filmi Çalışmaları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Wes Anderson filmi belli oldu. Ünlü yönetmenin bir sonraki projesi, her karesinde Benicio del Toro’nun yer alacağı karanlık bir casusluk hikâyesini anlatacak.

Son olarak The Grand Budapest Hotel, The French Dispatch ve yakın zamanda gösterime giren Asteroid City ile sinema izleyicilerinin karşısına çıkan yönetmen Wes Anderson, Akademi Ödülü sahibi Benicio del Toro’nun başrolünde yer alacağı bir sonraki projesiyle ilgili bazı ilginç ayrıntıları paylaştı.

Yönetmenin paylaşımlarından anlaşıldığı kadarıyla, del Toro başrolünde yer aldığı yeni filmin her karesinde görünecek. Fransız yayın organı LeMonde’a planlarından bahseden Anderson, bir sonraki filminin The French Dispatch gibi antolojik yaklaşımları bir kenara bırakacağını ve film yapımcısını her zamankinden çok daha karanlık bir yere götüreceğini açıkladı.

- Reklam -

“Bir sonraki uzun metrajlı filmim doğrusal olacak ve her karesinde Benicio del Toro yer alacak. Casusluk ve bir baba-kız ilişkisi hakkında olacağı ve oldukça karanlık bir tona sahip olacağı dışında şimdilik bundan daha fazlasını söyleyemem.”

Yeni Wes Anderson Filmi Çalışmaları Başladı

Benicio del Toro’nun her sahnede yer aldığı ve karmaşık bir baba-kız ilişkisinin odak noktası olduğu gizemli bir casusluk öyküsü oldukça dikkat çekici görünüyor. Anderson’ın henüz açıklamak istediği tek şey bu olsa da, izleyicileri cezbetmek için oldukça yeterli olduğu kesin.

Yeni Wes Anderson Filmi Çalışmaları Henüz Başlamadı

Sicario, The Usual Suspects ve Traffic gibi filmlerin yanı sıra MCU ve Star Wars serilerindeki rolleriyle tanınan Benicio del Toro, daha önce de 2021 yapımı The French Dispatch filminde yönetmen Wes Anderson’la çalışmıştı. Film, kurgusal Liberty, Kansas Evening Sun gazetesinin Fransız dış bürosu son sayısını yayınlarken üç farklı hikâyeyi takip ediyordu.

- Reklam -

İzleyiciler Wes Anderson ve Benicio del Toro’nun yeni filmini beklerken, halihazırda yönetmenin gösterimde olan son filmi Asteroid City’yi izleyebilirler.

Wes Anderson'ın Bir Sonraki Projesi Belli Oldu: "Her Karesinde Benicio del Toro'nun Yer Aldığı Karanlık Bir Casusluk Filmi"

Bir dizi antoloji öyküsü anlatan Asteroit Şehir, 1955 dolaylarında kurgusal bir Amerikan çöl kasabasında geçiyor. Ülkenin dört bir yanından gelen öğrenci ve veliler, dostluk ve bilimsel rekabet için düzenlenen Junior Stargazer/Space Cadet kongresinin programına katılıyor. Ancak bu esnada dünyayı değiştiren olaylarla olağanüstü bir yolculuğa maruz kalıyorlar.

Wes Anderson’ın yeni filminin konusu sizlerin ilgisini çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, yeni sinema içerikleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Assessment: Yeni Bilimkurgu Filmi Duyuruldu

Elizabeth Olsen ve Alicia Vikander’lı Bilimkurgu Filmi “The Assessment” Duyuruldu

Harley Quinn 4. Sezon Yayın Tarihi

DC’nin Popüler Animasyon Dizisi “Harley Quinn”de 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu