in

Yeni The French Dispatch Posteri, Wes Anderson’ın Bugüne Kadarki En Görkemli Kadrosunu Bir Araya Getiriyor

The French Dispatch posteri, Wes Anderson’ın şimdiye kadarki en görkemli oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor.

The French Dispatch poster wes anderson yeni film
- Reklam -
- Reklam -

The French Dispatch için yeni poster yayınlandı. Wes Anderson, son zamanların en görkemli oyuncu kadrosunu bir araya getirmeye hazırlanıyor. Paylaşılan afiş de bu görkemli şölenden öne çıkan parçaları gözler önüne seriyor.

Kadrosundaki yıldızları saymakla bitiremeyeceğimiz yeni Wes Anderson filmi The French Dispatch, Koronavirüs pandemisinden ciddi derecede etkilenen yapımlar arasında. Normal şartlar altında geçen yaz izlememiz gereken yapım, Covid-19 ertelemeleri ile birlikte bu sonbahara dek ertelenmiş durumda.

İlk uzun metrajı Bottle Rocket ile 1996 yılında dikkatleri üzerine çeken Wes Anderson, son yılların en önemli yönetmenleri arasında kendisine yer buluyor. ushmore (1998), The Royal Tenenbaums (2001), The Life Aquatic with Steve Zissou (2004), The Darjeeling Limited (2007), Fantastic Mr. Fox (2009), Moonrise Kingdom (2012) The Grand Budapest Hotel (2014) ve Isle of Dogs (2018) filmleriyle izleyicinin karşısına çıkan Anderson; şimdi çıtayı bir adım daha yukarı yükseltmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

The French Dispatch Posteri Filmin Oyuncu Kadrosuna Yeni Bir Bakış Atmamızı Sağlıyor

Timothée Chalamet, Elisabeth Moss ve Owen Wilson’ın başrollerinde yer aldığı filmin tam kadrosu da son derece görkemli. Kadroda yer alan öne isimler tam olarak şu şekilde:

Benicio del Toro, Tony Revolori, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Alex Lawther, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray, Owen Wilson, Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe, Lois Smith, Saoirse Ronan, Christoph Waltz, Cécile de France, Guillaume Gallienne, Jason Schwartzman, Rupert Friend, Henry Winkler, Bob Balaban, Hippolyte Girardot ve Anjelica Huston.

İşte 18+ olacağı açıklanan filmden yayınlanan son poster:

the french dispatch yeni poster

Ünlü müzik grubu The Beatles’ın Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band adlı albüm kapağından esinlenerek hazırlanan afiş, yapıma dair bazı ipuçları da barındırıyor.

The French Dispatch Konusu ve Vizyon Tarihi

Wes Anderson’ın bu sonbahar vizyona girecek yeni filmi, geniş bir zaman diliminde geçecek. Fransa’da The French Dispatch adlı dergide yaşananları konu alan yapım 1925 ve 1975 yılları arasını işleyecek. Genel yayın yönetmeninin hayatını kaybetmesiyle düzenlenen anma etkinliğinde, o zaman kadar dergide yayımlanan üç önemli yazının perde arkası yeniden hatırlanıyor.

- Reklam -

Bunlar arasında cinayetle suçlanarak hapis yatan bir sanatçı, öğrenci eylemleri ve bir şef aşçının gizeminin anlatıldığı vakalar var.

The French Dispatch Vizyon Tarihi - Wes Anderson

Dünya prömiyerini 12 Temmuz 2021’de Cannes Film Festivali’nde yapan yapımın Türkiye vizyon tarihi 3 Aralık 2021 olarak açıklandı. Ancak film dünyanın birçok ülkesinde 22 Ekim 2021’de beyaz perdeyle buluşacak.

Öte yandan Wes Anderson ismi açıklanmayan yeni filminin hazırlıklarına da başlamış durumda.

Sizin bu yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lyrbe Antik Kenti Orman Yangını

Manavgat’taki Yangın Lyrbe Antik Kenti’ni Sardı: Tarih Sayfalarımız Yanıyor

John Wiswell: Nebula ödül konuşması

Nebula Kazananı John Wiswell’in Yazar Adaylarına İlham Veren Ödül Konuşması