in , , ,

Yıldızlarla Dolu “Transformers One” Filminden İlk Fragman

Transformers One filminden ilk fragman yayınlandı. Yeni animasyonun seslendirme kadrosunda Chris Hemsworth ve Scarlett Johansson gibi isimler yer alıyor.

Transformers One Filminden İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Paramount Pictures, yeni filmi Transformers One’ın ilk fragmanını etkileyici bir PR hamlesiyle uzayın derinliklerinde tanıttı. Chris Hemsworth ve Scarlett Johansson’ın başrollerini paylaştığı animasyon filmi, izleyicileri Transformers’ların ana yurdu Cybertron’a götürüyor.

Filmin hikâyesi, kendisinden önceki çizgi roman ve filmlere sadık kalarak Optimus Prime ve Megatron’un bir zamanlar arkadaş olduklarını gösteriyor. Seyirciler bu ikonik karakterlerin nasıl düşman olduğuna, Otobotlar ile Decepticonlar’ın savaşının başlangıcına tanık olacak.

Türkçede Transformers: Başlangıç adıyla çıkacak filmin ilk fragmanı, Optimus Prime’ı seslendiren Hemsworth ve Megatron’un sesi Brian Tyree Henry tarafından uzaydan canlı yayınla tanıtıldı. Hemsworth Instagram’da paylaşımlarla da heyecanı tırmandırdı.

- Reklam -

Transformers One Filminden İlk Fragman

Oyuncu kadrosu şimdiden yıldızlarla dolu. Chris Hemsworth’ün karşısında Megatron’u Oscar adayı Tyree Henry canlandırıyor. Scarlett Johansson, Elita karakterine hayat verecek. Keegan Michael Key ise sevilen Bot Bumblebee’yi seslendirecek. Jon Hamm ve Laurence Fishburne de eski Otobot lideri Sentinel Prime ile yaşlı Bot Alpha Trion rollerinde yer alıyor.

Filmi Toy Story 4’un yönetmeni Josh Cooley yönetiyor. Senaryo ise Andrew Barrer, Steve Desmond ve Gabriel Ferrari’nin kaleminden çıktı.

Hemen aşağıdan yayınlanan ilk fragmanı Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

Transformers One Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Hemsworth’ün Optimus Prime’ı seslendirmesi de ilginç bir tercih. Serinin yapımcısı Lorenzo di Bonaventura, geçen yıl verdiği bir röportajda Hemsworth’ün rolü neden üstlendiğine değindi:

- Reklam -

“Sanatçılarımız ve yönetmenimizin hayal gücü sayesinde… Chris Hemsworth’ün sesini dinlediğimizde ’Acaba iyi bir Optimus olur mu?’ diye düşünüyorduk. Elbette filmin çoğunda Peter Cullen’ın seslendirdiği Optimus’u canlandırmıyor. Ama sesi, Cullen’ın sesiyle uyumlu. Hayranlar bunu sevecek.”

Transformers One Filminden İlk Fragman

Transformers One’ın vizyon tarihi 20 Eylül 2024 olarak belirlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yıllardır Beklenen Haber Geldi: “Transformers” ve “G.I. Joe” Aynı Filmde Buluşuyor

İlk fragmanı ve özellikle de animasyon tarzını nasıl buldunuz? Sizce live action filmlerin talihsizliğini kırabilecek bir macera sunacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Steven Spielberg UFO Film

Steven Spielberg, Bilimkurgu Türüne Geri Dönüyor: Usta Yönetmenin Yeni Filmi UFO’lar Hakkında Olacak

The Witcher 5. Sezon ile Final Yapacak

Kesinleşti: “The Witcher” Dizisi 5. Sezon ile Final Yapacak