in

The Office’in Geri Dönüş İhtimaline Net Cevap: “O Gemi Çoktan Kalktı”

The Office geri dönecek mi? Sorusu son yıllarda sıkça gündeme geliyor. Dizinin yazar, yönetmen ve oyuncularından B.J. Novak verdiği bir demeçte böyle bir ihtimalin bulunmadığını açıkladı.

the office geri dönecek mi B.J. Novak
- Reklam -
- Reklam -

The Office geri dönecek mi? Sorusu özellikle son yıllarda geri dönüş yapan birçok kült dizinin ardından sıkça gündeme geliyor. Yapımda Ryan Howard’ı canlandıran, aynı zamanda dizinin yazar ve yönetmenleri arasında bulunan B.J. Novak bu ihtimalin masada olmadığını açık bir şekilde aktardı.

Eski yapımların aynı oyuncularla geri dönüşü (Sex and the City) ya da oyuncularla özel bölüm (Friends: Reunion, Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts), dijital yayın platformlarının yeni kozları arasında yer alıyor.

Yaratıcılığını Steve Carell, Jenna Fischer ve John Krasinski’nin paylaştığı The Office dizisi de 2005 – 2013 yılları arasında yayınlanmış ve kendine has bir izleyici kitlesi edinmişti. Kurmaca belgesel ve komedi türlerindeki yapım, çağdaş sit-com anlayışının şekillenmesine de katkı sunmuştu.

- Reklam -

5 defa Primetime Emmys kazanan The Office’in geri dönüş dedikoduları ise kendisine her fırsat bulduğunda ortaya çıkıyordu. Özellikle dizinin haklarını ellerinde bulunduran NBCUniversal’dan Bonnie Hammer’ın Peacock’un The Office’i orijinal ekiple geri getirme hayalinden bahsetmesinin ardından iddialar önemli ölçüde hız kazanmıştı.

B.J. Novak: “The Office Dizisinin Geri Dönüşü Finansal Bir Karar Olmamalı”

Deadline’a konuşan B.J. Novak ise kısa ve öz olarak “o geminin çoktan kalktığını” ifade etti.

Oyuncu kadrosunun bir araya gelmesinin imkânsız olduğunu kaydeden Novak, şöyle konuştu:

“Kesinlikle herkesi bir araya getiremezsiniz. O gemi çoktan kalktı.”

Öte yandan Novak, sözleşmeler konusundaki yetkinin Greg Daniels’ta olduğunu da sözlerine ekliyor:

“Sözleşmeleri tam olarak bilmiyorum ama bu tamamen Greg Daniels’ın meselesi. Herkes, The Office’in Amerikan haklarının maddi ve manevi olarak onda olduğunu biliyor.”

Novak olası bir yeniden başlatma için ise finansal kaygılara duyduğu endişeden bahsediyor:

- Reklam -

“Bence buna finansal bir karar olarak değil, sanatsal bir karar olarak yaklaşmalı. The Office’i yeniden başlatmak ya da spin-off’unu yapmak için bazı finansal baskıların olduğundan endişeleniyorum.”

B.J. Novak the office geri dönecek mi

Novak konuya dair son olarak şunları kaydediyor:

“The Office, başlangıçta para kazanmanın tam tersi olarak yaratıldı. O yazarlar odasında hepimize, parlak yıldızların, müziğin, renklerin pratikte var olmadığı; kesinlikle stüdyo izleyicisinin yer almadığı bir ofiste geçen; kasvetli, sahte bir belgesel yapmak en kazançsız ve aptalca karar gibi görünüyordu. Herkesin bizden nefret ettiği bir İngiliz dizisinin yeniden yapımıydı bu.”

Dizinin yaratıcı ekibinin The Office dünyasına geri dönmek konusundaki kararı gelecekte değişir mi, şimdilik bilinmiyor.

Siz olası geri dönüşler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Piramit - İsmail Kadare

Booker Ödülü Sahibi İsmail Kadare’nin Bir Firavunun Öyküsünü Anlattığı “Piramit” Kitabı Yeniden Türkçede

hbo max deprem

HBO Max’te Deprem: İptal Edilen Projelerin Ardından Şirket Çalışanlarının Yüzde 70’i İşten Çıkartılıyor