in ,

“The Office” Dizisi Yeniden Çekiliyor

The Office dizisi geri dönüyor. ABD uyarlamasının yaratıcılığını üstlenen Greg Daniels projenin başına geçen isim olacak.

The Office Dizisi Yeniden Çekiliyor
- Reklam -
- Reklam -

The Office dizisi için reboot kararı alındı. Projenin başına yapımın ABD versiyonunda yaratıcı koltuğuna oturan Greg Daniels geçiyor.

İlk olarak Ricky Gervais ve Stephen Merchant tarafından İngiliz TV kanalı BBC için geliştirilen ardından da NBC için ABD’ye uyarlanan The Office; yıllar içerisinde birçok farklı ülkeye adaptasyon haklarını satmıştı.

Uzun süredir ABD versiyonunun geri dönüş ihtimali tartışılırken dizinin hayranlarını mutlu edecek haber, Hollywood’daki senarist grevinde anlaşmaya varıldığı haberinin hemen ardından geldi.

- Reklam -

Yeniden başlatmanın oyuncu kadrosuyla ilgili henüz bir bilgi olmasa da, bu gelişme The Office’in geleceğiyle ilgili pek çok spekülasyonu da beraberinde getirdi.

The Office Dizisi Yeniden Ekrana Taşınıyor

The Office’in yeniden başlatılması için çalışmaların sürdüğü ve yapımın Amerikalı showrunner’ı Greg Daniels’ın geri döneceği açıklandı.

Gazeteci Matt Belloni’nin Puck bülteninde yer verdiği haberine göre, ABD’li yapımcı Greg Daniels’ın geri döneceği bir The Office yeniden başlatmasında çalışmalar başladı.

The Office Dizisi Yeniden

Dizinin sona ermesinden bu yana, yapımın geri dönüp dönmeyeceği; oyuncu kadrosunun projeye dahil edilip edilmeyeceği ve nasıl bir hikâyenin işleneceği konuları sık sık gündeme getirilmişti. Bu sorulara hem NBC yöneticileri ve hem de diziyle doğrudan bağı olan isimler çeşitli yanıtlar vermişti. Daniels ise diziyi yeniden canlandırma ihtimali konusunda yarı iyimser yarı kötümser bir tavır sergiledi.

Daniels zaman zaman umutlu bir ton takındı. Hatta yeniden başlatmaya nasıl yaklaşabileceğine dair birçok fikrinin olduğunu, yapımın aynı evrende farklı karakterleri anlatacağını açıkladı. Ayrıca John Krasinski ve Mindy Kaling de dahil olmak üzere bazı The Office oyuncuları, koşullar uygun olduğu takdirde ünlü rollerini yeniden canlandırmaya açık olduklarını ifade ettiler.

- Reklam -

Ekrandaki Ryan Howard rolünün yanı sıra dizide yazar, yapımcı ve yönetmen olarak da görev yapan B.J. Novak ise yapımın yeniden canlandırılması konusunda isteksizliğini dile getirerek, “O gemi çoktan kalktı,” açıklamasında bulunmuştu.

the office dizisi belgesel nedeni

Gelinen noktada yeni reboot’un nasıl bir çerçeveyle ele alınacağı şu an için bilinmiyor. Detayların ise grevin resmi olarak sona ereceği salı günkü açıklamanın ardından ortaya çıkması bekleniyor.

The Office son olarak Prime Video Avustralya imzasıyla Felicity Ward’ın başrolünde yer alacağı yeni bir versiyonla ekrana dönüş müjdesi vermişti.

Alınan reboot kararını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant


TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Steve Carell ve Rainn Wilson eğer olacaksa güzel ama onlarsız pek başarılı olacağını sanmıyorum dizinin.

  2. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

garfield hakkında bilgi

Garfield Hakkında Az Bilinen 10 Gerçek: Çizgi Diyarın Tembel Kedisi

Sicario 3

Benicio del Toro’nun İkonik Rolüne Geri Döneceği “Sicario 3” Filmi Yolda Olabilir