in ,

Benicio del Toro’nun İkonik Rolüne Geri Döneceği “Sicario 3” Filmi Yolda Olabilir

“Sicario 3” filmi için ön hazırlıklar sürüyor. Yapımcılar, ünlü suç ve aksiyon serisinin yeni macerasında senaryonun yazıldığını doğruladı.

Sicario 3
- Reklam -
- Reklam -

Sicario 3 filmi yolda olabilir. Serinin yapımcıları, grevden önce üçüncü bir film için senaryo çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Her ne kadar senarist grevi sırasında yazımı durdurulmuş olsa da Sicario serisine yeni bir filmin dahil olabileceği ihtimali doğrulandı. Yapımcı Basil Iwanyk ve Erica Lee bu fikirden duydukları heyecanı paylaşırken Benicio del Toro’nun serideki ikonik rolünü yeniden canlandırdığı görmek istediklerini de ifade etti.

İlk filmi Denis Villeneuve imzası ile 2015 yılında vizyona giren Sicario; 30 milyon dolarlık mütevazı bütçesiyle dünya çapında 84 milyon dolarlık hasılat yakalamış ve Villeneuve’ün kariyerinde basamakları hızlı şekilde tırmanmasına yardımcı olmuştu.

- Reklam -

Sicario 3 Film

2018’de yönetmen koltuğunu Stefano Sollima’nun devraldığı aksiyon serisinde Benicio del Toro ve Josh Brolin Day of the Soldado adlı yapımda rollerini yinelemiş; ilkinin gölgesinde kalınsa da dikkat çekici bir iş ortaya çıkartılmıştı.

Sicario 3 Filmi Hâlâ Yolda Olabilir

Şimdi ise serinin yapımcıları Sicario 3 için sönmeye başlayan umut ışığını yeniden yakmayı başardılar.

The Messenger’ın haberine göre ilk iki filmde yapımcı koltuğunda oturan Basil Iwanyk ve Erica Lee, Sicario’nun üçüncü bölümünün geliştirme aşamasında olduğunu doğruladılar. Sicario 3’ün gelip gelmeyeceği sorulduğunda her iki yapımcı da olasılıklar konusunda son derece açık bir cevap verdi.

Iwanyk, “Evet,” yanıtını verirken Lee de bu fikirden çok memnun olduklarını ancak senarist grevi nedeniyle yazım sürecinin şu anda durduğunu söyledi. Bununla birlikte fikrin harika olduğunu belirten yapımcılar Benico del Toro’nun böylesine ikonik ve ahlaki açıdan belirsiz bir rolü yeniden canlandırma ihtimalinden heyecanla bahsettiler.

- Reklam -

“Sicario 3 için sabırsızlanıyorum. Benicio’nun o adamı canlandırmasını sonsuza dek izleyebilirim. Yani… Aslında Benicio’yu her şeyde izleyebilirim ama bu karakterle asla eskimiyor.”

Sicario 3 Yeni Film

Sicario 3 filminde yönetmen koltuğuna kimin geçeceği ve çekimlerin hangi oyuncularla ne zaman başlayacağı detayları şu an için bilinmiyor.

Iwanyk ve Lee’nin son projesi ise 22 Eylül 2023’te Peacock’ta yayına giren The Continental: From the World of John Wick dizisi oldu.

Olası Sicario 3 için sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeleri Google News’ten bizleri takip ederek yakalayabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Office Dizisi Yeniden Çekiliyor

“The Office” Dizisi Yeniden Çekiliyor

Kıyamet Alametleri Yunanca Baskı

Ünver Alibey’in Derlediği Bilimkurgu Seçkisi “Kıyamet Alametleri” Felemenkçenin Ardından Yunancada