in ,

The Office Yeniden Çekiliyor: Prime Video İmzalı Yeni Versiyonun Başrolü Kadın Olacak

The Office dizisi yeniden çekiliyor. Prime Video Avustralya, Felicity Ward’ın başrolde oynadığı yeni bir versiyon için düğmeye bastı.

The Office Kadın Başrol Avustralya Uyarlaması
- Reklam -
- Reklam -

The Office dizisi yeni bir versiyon ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Amazon’un Prime Video adlı dijital yayın platformunu Avustralya çıkışlı yeni adaptasyon için hazırlıklara başladı.

2001 yılında Ricky Gervais ve Stephen Merchant tarafından İngiliz kanalı BBC için geliştirilen The Office; 2005’te Amerikan kanalı NBC’ye uyarlanmış ve dünya çapında bir fenomene dönüşmüştü.

Geçen yıl Suudi Arabistan uyarlaması Al Maktab’ın yolda olduğu duyurulmuş, ayrıca Amerikan versiyonu için olası devam sezonları değerlendirilmişti. Ancak bu defa haber sürpriz bir cepheden geldi ve Avustralya’da ilk kadın başrollü The Office uyarlaması için hazırlıkların başladığı açıklandı.

- Reklam -

Prime Video Avustralya, Ricky Gervais’in çıkış yaptığı The Office’teki David Brent rolünün karşılığı olarak stand-up sanatçısı Felicity Ward’ın yer alacağı yeni bir remake’i duyurdu.

Yeni The Office Dizisi Klasik Yapıma Yeni Bir Bakış Getirecek

Gervais’in David Brent rolü Avustralya uyarlamasında Hannah Howard olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Howard, Flinley Craddick adlı ambalaj şirketinin yöneticisi pozisyonunda yer alacak. Şirketin merkez ofisin kararıyla kapatılacağını öğrenen Howard; iş ailesini bir arada tutmak için sözler vermek ve hayatta kalma modunu sonuna kadar açmak zorunda kalacak.

Yeni uyarlamanın başrolü olan Felicity Ward çoğunlukla ABC dizisi Spicks and Specks ve The Ronnie Johns Half Hour ile tanınıyor. Aktris aynı zamanda Wakefield ve The Inbetweeners’ta da rol almıştı.

The Office Kadın Başrol Avustralya Uyarlamasi Felicity Ward

Oyuncu kadrosunda yer alacağı açıklanan diğer isimler arasında Edith Poor (The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Power of the Dog), Steen Raskopoulos (The Duchess, Feel Good), Shari Sebbens (Thor: Love and Thunder), Josh Thomson (How to Please a Woman), Jonny Brugh (Thor: Love and Thunder, What We Do in the Shadows), Pallavi Sharda (The Twelve), Susan Ling Young (Reckoning),Raj Labade, Lucy Schmit ve Firass Dirani (Underbelly) bulunuyor.

The Office 13. Defa Ekrana Uyarlanıyor

Avustralya adaptasyonu, dizinin 13. yeniden yapımı ve ilk kadın başrollü uyarlaması olarak kayda geçiyor. Yapım daha önce Fransa, Kanada, Şili, İsrail, Ortadoğu ve Polonya gibi ülkelerde ekranlara çıkmıştı.

The Office Australia dizisi 2024 yılında Prime Video üzerinden yayınlanacak. İlk sezonu 8 bölüm sürecek dizinin çekimleri haziran ayında Avustralya’nın Sidney kentinde başlayacak.

- Reklam -

The Office Avustralya Uyarlaması

Prime Video Avustralya’dan Sarah Christie yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Tarihin en büyük komedi markalarından birini Prime Video izleyicilerine Avustralya’da ve dünya genelinde sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. The Office’in uluslararası komedi mirasını yerel olarak sürdürmek ve özgün Avustralyalı karakterleri tanıtmak onur verici. İzleyicilerin The Office formatında keşfedilen ilk kadın patron Hannah Howard ile tanışmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Orijinal BBC dizisinin yaratıcılarından Gervais ise şunları ekledi:

“Yüzyılın başında çektiğim küçük dizinin Avustralya tarafından yeniden yapılmasına heyecan duyuyorum. 20 yılda ofis politikaları biraz değişti, bu yüzden modern bir David Brent’in nasıl yol alacağını görmek için sabırsızlanıyorum.”

Siz yeni uyarlama ve Felicity Ward tercihi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla içerik için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Yapmayın bunu, bırakın bazı şeyler güzel kalsın. Çok istiyorsanız Avustralyada sezon sezon yayınlayın Amerikan versiyonunu.
    Genelde dizilerin İngiliz orjinal versiyonu daha güzel olur ama Office de olay farklı Amerikan versiyonu çok güzel.

  2. Avatar for aysearslan9797 aysearslan9797 dedi ki:

    Çok heyecanlıyım ya, nasıl bir şey olucak acaba

  3. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    The Office: SJW Edition

    Dunder Mifflin’in yeni müdürü, Linda Scott, ofise ilk geldiği gün, çalışanlarına kendini tanıtmak ister. Linda, bir feminist, vegan, çevreci ve LGBT aktivistidir. Ofiste, herkesin kendini rahat hissetmesi ve çeşitliliği kutlaması için bazı kurallar koyar. Bu kurallar şunlardır:

    • Ofiste hiçbir şekilde cinsiyetçi, ırkçı, homofobik, transfobik, ableist, ya da başka bir şekilde ayrımcı dil kullanılmayacak.
    • Ofiste, herkesin cinsel yönelimi, cinsiyet kimliği, etnik kökeni, dini inancı, beden tipi, sağlık durumu, vb. konusunda saygılı olunacak.
    • Ofiste, herkesin kendi tercih ettiği isim ve zamirler kullanılacak. Zamirler, isim etiketlerinin yanına yazılacak.
    • Ofiste, herkesin kendi seçtiği kıyafetleri giymesi serbest olacak. Ancak, kıyafetler, ofis ortamına uygun, temiz ve bakımlı olacak.
    • Ofiste, herkesin kendi getirdiği yiyecekleri yemesi serbest olacak. Ancak, yiyecekler, hayvansal ürün içermeyecek, organik ve sürdürülebilir olacak.
    • Ofiste, herkesin kendi seçtiği müzikleri dinlemesi serbest olacak. Ancak, müzikler, ofis ortamını rahatsız etmeyecek, küfürlü, cinsel, şiddet içerikli, ya da başka bir şekilde saldırgan olmayacak.
    • Ofiste, herkesin kendi seçtiği süsleri kullanması serbest olacak. Ancak, süsler, ofis ortamını kirletmeyecek, çevreye zarar vermeyecek, ya da başka bir şekilde saldırgan olmayacak.

    Linda, bu kuralları duyurduktan sonra, ofis çalışanlarının tepkileri farklı olur. Bazıları, Linda’nın vizyonunu desteklerken, bazıları, Linda’nın ofisi bir SJW cehennemine çevirdiğini düşünür. Özellikle, Dwight, Linda’nın kurallarına karşı çıkar ve onunla sürekli tartışır. Jim, Linda’nın kurallarını eğlenceli bulur ve onunla dalga geçer. Pam, Linda’nın kurallarını anlayışla karşılar ve onunla arkadaş olmaya çalışır. Michael, Linda’nın kurallarını kafasına takmaz ve onunla flört etmeye çalışır. Diğer çalışanlar da, Linda’nın kurallarına uyum sağlamaya çalışırken, komik durumlara düşerler.

    Dizinin ilerleyen bölümlerinde, Linda’nın ofiste yaptığı değişiklikler, hem ofis içinde hem de ofis dışında çeşitli olaylara yol açar. Örneğin, Linda, ofiste bir LGBT Onur Ayı kutlaması düzenler ve herkesi gökkuşağı renklerinde giyinmeye davet eder. Ancak, bu kutlama, ofisin karşısındaki muhafazakar bir kilisenin protestosuna maruz kalır. Linda, kiliseyle diyalog kurmaya çalışırken, Dwight, kiliseyle gizlice işbirliği yapar ve ofisi sabote etmeye çalışır. Jim, Pam’i gökkuşağı renkli bir elbiseyle etkilemeye çalışırken, Michael, Linda’ya gökkuşağı renkli bir yüzük alır ve ona evlenme teklif eder.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Satürn'ün Enceladus Uydusundan Devasa Su Buharı Yükseldi

Uzayda Yaşama Dair Önemli İpucu: Satürn’ün Buzla Kaplı Uydusu Enceladus’tan Devasa Bir Su Buharı Bulutu Yükseldi

Peter Thiel Öldükten Sonra Dondurulacağını Açıkladı

Teknoloji Milyarderi Peter Thiel Öldükten Sonra Dondurulacağını Açıkladı