in , ,

Peter Capaldi’li Dedektiflik Dizisi “Criminal Record” için Fragman Yayınlandı

“Criminal Record” dizisi için yeni fragman yayınlandı. Apple TV+ yapımında başrolleri Peter Capaldi ve Cush Jumbo paylaşıyor.

Criminal Record Dizisi Fragman - Peter Capaldi
- Reklam -
- Reklam -

Criminal Record dizisinden yeni bir fragman paylaşıldı. Apple TV+ ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan polisiye gerilim yapımı, oyuncu kadrosu ve konusu ile de dikkat çekiyor.

Apple TV+, başrollerini Peter Capaldi ve Cush Jumbo’nun paylaştığı 8 bölümlük suç dizisi Criminal Record için yeni bir tanıtım yayınladı. Çoğu izleyicinin BBC yapımı popüler bilimkurgu dizisi Doctor Who’da 12. Doktor olarak tanıdığı Capaldi yeni bir TV yapımı ile ekranlara geri dönüyor. Aktör Criminal Record dizisinde eski ve yüksek profilli bir dava arayışında olan Dedektif Daniel Hegart’a hayat verecek.

Peter Capaldi’ye başrolde eşlik eden Cush Jumbo (The Good Wife, Vera) ise yapımda haksız yere mahkum edilen bir kişinin hikâyesindeki gerçeği ortaya çıkartmaya çalışan Dedektif June Lenker karakterini oynayacak.

- Reklam -

Dizinin yönetmenliği Shaun James Grant (The Devil’s Hour) ve Jim Loach (Save Me) ikilisine emanet. Senarist koltuğunda ise daha önce Five Days ve The Virgin Queen ile BAFTA adaylığı alan Paul Rutman yer alıyor.

Criminal Record Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube hesabı üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan ilk fragman, izleyicilere kaotik bir suç geriliminin yolda olduğunu işaret ediyor. Tanıtım, Daniel’ın daha önce üzerinde çalıştığı eski bir cinayet vakasının yeniden açılmasıyla başlıyor. Henüz kariyerinin ilk yıllarında olan June’un davayı sorgulaması ve mahkûm edilen kişinin başından beri masum olabileceği konusunda ısrar etmesiyle çatışma da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Ardından Daniel devreye girerek davanın adil bir şekilde soruşturulduğunu öne sürerek itibarını korumak istiyor ve kontrolü ele alıyor.

Criminal Record Dizi Fragman - Peter Capaldi

- Reklam -

Dizinin başrollerinden Capaldi, son olarak Prime Video gerilimi The Devil’s Hour’da rol almıştı. Öte yandan, CBS’in hukuk draması The Good Wife’taki Lucca Quinn rolüyle tanınan Jumbo da yakında yayınlanacak gerilim filmi Balestra’da izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Criminal Record’un diğer oyuncuları arasında Dionne Brown, Charlie Creed-Miles, Shaun Dooley, Zoë Wanamaker ve Stephen Campbell-Moore yer alıyor.

Criminal Record Dizisi Fragman Apple TV

Criminal Record’un ilk iki bölümü 10 Ocak 2024 tarihinde Apple TV+’ta yayına başlayacak.

Criminal Record dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beterböcek 2 Filminin Çekimleri Tamamlandı

Tim Burton Yeni Bir Fotoğrafla Duyurdu: “Beterböcek 2” Filminin Çekimleri Tamamlandı

Korsanlar ve Yayıncılar - Robert Darnton kapak

Aydınlanma Çağı’nda Kitap Yayıncılığının İzini Süren “Korsanlar ve Yayıncılar” Türkçede