in , , ,

“Fairy Tail” Animesi Yeni Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi

Fairy Tail: 100 Years Quest ile popüler anime dizisi geri dönüyor. İlk fragmanın paylaşıldığı maceranın yayın tarihi de belli oldu.

Fairy Tail Animesi "100 Years Quest" ile Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Fairy Tail: 100 Years Quest fragmanı yayınlandı. Popüler anime dizisi yeni bölümleriyle dönmeye hazırlanıyor. Yapım için yayın tarihi paylaşıldı ve orijinal seslendirme kadrosunun geri döneceği duyuruldu.

Fairy Tail: 100 Years Quest, Hiro Mashima’nın ana serisinin devamı niteliğinde olup Natsu Dragneel ve büyücü loncasından ekibinin yarım kalmış, yüzyıllık bir görevi tamamlama çabalarına odaklanıyor. Hiro Mashima ve Atsuo Ueda tarafından yazılan hikâye ilk olarak Kodansha’nın Magazine Pocket dergisinde yayımlanmıştı. Yapımın bir anime uyarlaması alacağı haberi ise Eylül 2021’de ortaya çıkmıştı.

Animenin karakter tasarımlarını Edens Zero ve Food Wars gibi yapımlardan tanınan Yurika Sako üstleniyor. Seslendirme için de tanıdık isimler geri dönüyor:

- Reklam -

Natsu Dragneel: Tetsuya Kakihara
Lucy Heartfilia: Aya Hirano
Happy: Rie Kugimiya
Gray Fullbuster: Yûichi Nakamura
Erza Scarlet: Sayaka Ôhara
Wendy Marvel: Satomi Satô
Charle: Yui Horie

Fairy Tail Animesi "100 Years Quest" ile Geri Dönüyor

İlk fragman oldukça kısa. Ancak dizinin oyuncu kadrosu ve ekibiyle ilgili bazı ayrıntıları da doğrulamış oldu. Öncelikle, Revolutionary Girl Utena, The Disastrous Life of Saiki K ve One Punch Man’in ikinci sezonu (ve yaklaşan üçüncü sezon) gibi dizilerle tanınan J.C. Staff projenin yapımcılığını üstlenecek. Fairy Tail animesinin orijinal yönetmeni Shinji Ishihara şimdi baş yönetmen olarak geri dönüyor ve bu kez yönetmenliği Toshinori Watanabe (Tokyo Ghoul:re) üstleniyor.

Fairy Tail: 100 Years Quest Fragmanı ve Yayın Tarihi Duyurusu

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Manganın resmi konusu daha önce şu cümlelerle paylaşılmıştı:

- Reklam -

“Natsu, Lucy, Happy, Erza ve tüm Fairy Tail loncası yeniden iş başında! Ve bir asırdan daha uzun bir süre önce loncanın kuruluşundan bu yana kimsenin cesaret edemediği bir iş olan ‘100 Yıllık Görev’in üstesinden gelmeye karar verdiler. Gizemli bir kasaba, şaşırtıcı bir ruh, korkunç yeni bir düşman… ve keşfedilecek yepyeni bir kıta. Gerçek dostlarla birlikteyken maceralar asla bitmez!”

Anime uyarlamasının resmi web sitesi kısa süre önce yayınladığı ilk fragmanda, dizinin Temmuz 2024’te Japonya’da prömiyer yapacağını duyurdu. Ancak şu an için kaç bölümden oluşacağı bilinmiyor.

Fairy Tail Animesi 100 Years Quest

Fairy Tail‘in yeni bir macerayla devam edecek olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz?Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Crunchyroll

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Steven Moffat Doctor Who 14. Sezon Dönüş

Steven Moffat, “Doctor Who” Dizisine Geri Dönüyor

Beterböcek 2 Filmine İlk Bakış Görselleri Yayınlandı

“Beterböcek 2” Filminden İlk Bakış Görselleri: Yıllar Sonra Benzer Kare