in

Wednesday Dizisinin Olası 2. Sezonu, Addams Ailesi’ne Daha Fazla Yer Verebilir

Wednesday 2. Sezon, Addams Ailesi’ne daha fazla yer verebilir. Netflix’in Tim Burton imzalı yeni dizisinin geleceğine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Wednesday 2 Sezon Addams Ailesi
- Reklam -
- Reklam -

Wednesday 2. Sezon henüz onay almadı. Ancak yayına girdiği kısa süre içerisinde izlenme listelerinde zirveye tırmanan yapımı için tablo son derece olumlu. Dizinin yapımcılarından Alfred Gough ve Miles Millar, geleceğe dair bazı ipuçlarını paylaştı.

Kültür dünyası The Addams Family ile ilk defa 1964’te tanıştı. Yıllar içerisinde televizyon dünyasının önemli figürleri hâline gelen Addams Ailesi; sinemada da kendisine yer buldu. Şimdi ise Netflix, bu ikonik aileden Wednesday Addams’ın orijin hikâyesini ekrana taşıyarak hikâyeye yeni bir boyut kazandırdı.

Wednesday Addams rolünde Jenna Ortega’nın yer aldığı yapım, ilk sezonuyla 23 Kasım 2022 tarihinde yayına girdi ve birçok ülkede en çok izlenen Netflix işlerinden birisi oldu.

- Reklam -

Hayranlar heyecanla 2. sezon için beklentilerini ve teorilerini paylaşırken, dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenen Alfred Gough ve Miles Millar olası devam sezonuna dair bazı detaylar paylaştı.

Wednesday 2. Sezon Hakkında İlk Detaylar Belli Oldu

TvLine’a konuşan Alfred Gough, Wednesday’in 2. sezon için yenilenmesi durumunda, Wednesday’in büyüme hikâyesinin derinlerine ve Enid ile olan dostluğuna daha fazla yer vermek istediklerini açıkladı.

“Dizi, dünyayı siyah beyaz gören ve gri tonlarının da olduğunu öğrenen bir kız hakkında. Her ilişkide olduğu gibi işler diğer faktörler nedeniyle karmaşıklaşabilir. Asla sorunsuz bir macera olmayacak. Bu gerçekten arkadaşlığın inişlerini ve çıkışlarını öğrenmesi hakkında.”

Jenna Ortega - Wednesday Dizisi Netflix

Miles Millar ise dizi devam ederse Addams Ailesi’nin geri kalanını da ekrana taşımak istediklerini aktardı.

- Reklam -

“Bu karakterleri anladığımızı hissettik. Oyuncular rollerinde harika işler çıkartıyor. Catherine [Zeta-Jones] bence ikonik bir Morticia. Wednesday ile Morticia arasındaki ilişki dizi için oldukça kilit bir noktada. Wednesday’in aile dışında kendi yolunu çizmeye çalışması fikri de çok önemli.”

Öte yandan Miller ve Gough, 2. sezon onayı alırlarsa, bu sezon yaptıkları gibi aileyi birkaç bölümde öne çıkartmak isteyeceklerini kaydettiler.

Wednesday 2 Sezon Addams Family

Yapımda Morticia rolündeki Zeta-Jones’a ek olarak Gomez Addams rolünde Luis Guzman, Pugsley Addams rolünde Isaac Ordonez ve Fester Amca rolünde Fred Armisen yer alıyor.

Siz 2. sezon bölümlerinde hikâyenin nasıl devam etmesini istersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, daha fazla içerik için bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Akrep ve Yelkovanın İzinde - David Rooney

David Rooney’den On İki Saatin Hikâyesiyle Uygarlığın Tarihini Anlattığı Kitabı “Akrep ve Yelkovanın İzinde” Türkçede

1923 Fragmanı Harrison Ford

“Yellowstone” Evreninde Geçen Harrison Ford’lu “1923” Dizisinden İlk Fragman