in ,

Nicolas Cage, İsa’nın Çocukluğunu Ele Alacak Korku Filmi “The Carpenter’s Son”ın Başrolünde Yer Alacak

The Carpenter’s Son filmi duyuruldu. Lofty Nathan’ın yönetmenliğini üstlendiği korku yapımının başrolünde Nicolas Cage var.

The Carpenter's Son Film - Nicolas Cage Korku İsa
- Reklam -
- Reklam -

The Carpenter’s Son filmi için çalışmalar başladı. İsa’nın çocukluğunu ele alacak korku yapımı, Nicolas Cage’in sıradaki projesi olacak.

Nicolas Cage bugüne dek birçok farklı temada izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ancak ünlü aktörün sıradaki meydan okuması kendisi için bile sıra dışı bir serüven olacak. Oscarlı aktör, 2022 tarihli Harka’nın yönetmeni Lofty Nathan’ın imzasını taşıyacak ve İsa’nın çocukluğunu çok farklı bir şekilde ele alarak izleyiciye sunacak olan yeni korku filmi The Carpenter’s Son’ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Thomas İncili’nde yer alan İsa’nın çocukluğu üzerine yapılmış anlatıdan esinlendiği söylenen The Carpenter’s Son, Antik Roma’da bu dönemde yaşayan üç kişilik bir çekirdek aileyi merkezine alıyor. Film, Nicolas Cage’in canlandıracağı aile babası ile ona eşlik edecek olan FKA twigs’in (Honey Boy), oğullarında doğaüstü denilebilecek gelişmeleri fark etmelerini konu alacak. Çiftin oğullarını daha öncesinde A Quiet Place’te rol almış olan Noah Jupe canlandıracak. Son olarak Dune 2 ile adından söz ettiren Souheila Yacoub, henüz açıklanmayan bir rolle yapım katılanlar arasında.

- Reklam -

Nicolas Cage - FKA twigs Yeni Film

Filmdeki ailenin gerçekten İncil’deki İsa, Meryem ve Yusuf ile direkt bir bağlantısının olup olmadığı ise henüz açıkça belirtilmedi.

The Carpenter’s Son ile Nicolas Cage Filmografisine Bir Başka Korku Filmi Daha Ekliyor

The Carpenter’s Son’ın başrolünü canlandıracak olan Nicolas Cage, kariyerindeki yeniden canlanmayı bu film ile sürdürmeye devam edecek. Uzun bir süre boyunca düşük bütçeli ve eleştirmenler tarafından pek beğenilmeyen filmler çekmesi ile kariyerinde düşüşe geçtiği söylenen sanatçının son zamanlarda yer aldığı yapımlar oldukça konuşulmuştu.

Birçok eleştirmene göre ünlü aktör Pig, Dream Scenario ve Color Out of Space gibi yapımlarla kendisini bir kez daha ispatlamış ve Hollywood’daki yerini geri kazanmıştı.

- Reklam -

Cage aynı zamanda yakında gösterime girmesi beklenen gizem ve gerilim yapımı Longlegs’in de başrolü olmaya hazırlanıyor.

The Carpenter's Son Film - Nicolas Cage İsa

The Carpenter’s Son’da ise çekimler 2024’ün yaz mevsiminde başlayacak. Ancak yapımın ne zaman vizyona gireceği şu an için belirsizliğini koruyor.

Nicolas Cage’in yeni korku filmi The Carpenter’s Son hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Tülin Ecem Turhan

22 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim görmekteyim. Kendimi bildim bileli okumayı, yazmayı ve araştırmayı severim. Bu tutkuma da en iyi şekilde devam etmeyi amaçlıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    image

    Adam yılmadan usanmadan devam ediyor…

  2. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Ruh sağlığına göre oyunculuk kalitesi çok değişiyor.Bu eski model lüks arabalar gibi bakımı vs iyi yapılmışsa günümüz ucuz modellerinden daha iyi olmasına benzer.Seviyorum ama bu adamı.

  3. Avatar for erce erce dedi ki:

    Renfield içinde fena sayılmazdı aslında hakkını yemiyim gayet iyiydi. Ama genel anlamda giderek daha berbat ve vasat işler yapıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fallout 2 Creation Engine Oyun Motoru

“Fallout 2”, “Fallout 4”ün Oyun Motoruyla Yeniden Yapılıyor

Ian Gelder - Kevan Lannister Ölüm Haberi

“Game of Thrones” Yıldızı Ian Gelder, 74 Yaşında Hayata Veda Etti