in , ,

Nicolas Cage ve Maika Monroe’lu Korku Filmi “Longlegs”ten İlk Fragman

Longlegs fragmanı yayınlandı. Başrolünde Nicolas Cage ve Maika Monroe’nun yer aldığı korku filmini Oz Perkins yönetiyor.

Longlegs Fragmanı: Nicolas Cage'li Yeni Korku Filmi Yolda
- Reklam -
- Reklam -

Longlegs fragmanı görücüye çıktı. Nicolas Cage ve Maika Monroe’nun başrollerini paylaştığı korku filmini, oyuncu kimliğiyle de bilinen Oz Perkins yönetiyor.

Nicolas Cage, Dream Scenario ve pek de olumlu eleştiriler almayan The Retirement Plan gibi komedi ve fantastik türdeki son filmlerinin ardından korku türü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Longlegs adlı filmin pazarlama kampanyası gizlilik içinde yürütüldü ve hevesli izleyiciler şimdiye dek sadece şifreli görüntüler ve ilgi çekici tanıtımlarla baş başa bırakıldı. Sonunda, kısa bir süre önce yayınlanan ilk uzun fragman, filmin uğursuz atmosferine daha derinlemesine bir bakış sunuyor. Aynı zamanda karanlık ve rahatsız edici açıklamalarla dolu bir anlatı vaat ediyor.

Longlegs Fragmanı: Nicolas Cage'li Yeni Korku Filmi Yolda

- Reklam -

İlk fragmanda Cage’in varlığı zor anlaşılıyor ve anlatıdaki rolü hakkında izleyicileri spekülasyon yapmaya bırakıyor. Kısa görüntüler, ünlü aktörün seri katilin tüyler ürpertici kişiliğini somutlaştırma olasılığına işaret ediyor. Bir sahnede kana bulanmış bir figür -muhtemelen Cage- acımasız bir saldırıda bir baltayı sallıyor.

Yeni korku filminde Cage dışında başrolde yer alan Maika Monroe, korkunç ve çözülmemiş bir seri katil vakasının ardındaki gizemleri çözmekle görevli bir FBI ajanı olan Lee Harker’ı canlandırıyor. İkiliye ayrıca Alicia Witt, Blair Underwood, Erin Boyes, Lisa Chandler ve Dakota Daulby gibi oyuncular eşlik ediyor.

Longlegs Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Üretkenliğiyle tanınan ve Hollywood’un önemli isimlerinden biri olan Nicolas Cage, son yıllarda kariyerinde kayda değer bir yükseliş yaşadı. Kendisi Mandy, Pig, Renfield, The Old Way, Sympathy for the Devil, The Unbearable Weight of Massive Talent ve Dream Scenario gibi yapımlarda çeşitli roller üstlenerek çok yönlülüğünü kanıtladı.

- Reklam -

Longlegs filmi 12 Temmuz 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Greta & Hansel gibi filmlerdeki yönetmenlik çalışmalarıyla tanınan Oz Perkins, önceki projelerinden farklı olarak kariyerine benzersiz bir ton getirmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki haftalarda daha ayrıntılı fragmanın yayınlanması bekleniyor.

Longlegs Poster

Nicolas Cage’li yeni korku filminin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dave the Diver - Godzilla - DLC

2023’ün En İyi Bağımsız Oyunlarından “Dave the Diver”a Godzilla DLC’si Geliyor

Dark Places Dizisi - HBO - Gillian Flynn

“Gone Girl”ün Yazarı Gillian Flynn’in “Dark Places” Romanı HBO Dizisi Oluyor