in

Nicolas Cage’in Yeni Dracula Filmi “Renfield” için Dişlerini ‘Törpülettiği’ Ortaya Çıktı

Nicolas Cage, Dracula’yı canlandırdığı “Renfield” filmi için dişlerini törpületmiş. Chris McKay imzalı yapım bu bahar vizyona girecek.

Nicolas Cage Renfield Dişler Dracula
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage, metot oyunculuğunun sınırlarında gezmeye devam ediyor. Yıldız aktörün, Kont Dracula’ya hayat verdiği Renfield filminin hazırlıkları sırasında dişlerini törpülettiği öğrenildi.

1995 tarihli Leaving Las Vegas filmiyle Oscar kazanan; 2003’te ise Adaptation. ile Oscar adaylığı alan Nicolas Cage, uzun yıllardır Hollywood’un en gözde isimleri arasında yer alıyor.

Oyuncunun en yeni performansı Renfield için geri sayım sürerken filme ve yapımın perde arkasına dair yeni açıklamalar da peşi sıra gelmeye devam ediyor.

- Reklam -

Robot Chicken ile Primetime Emmy kazanan Chris McKay’in yönetmen koltuğuna oturduğu yapımda, Cage ünlü vampire hayat verirken Nicholas Hoult da Kont’un uşağını canlandırıyor.

Yapımda makyaj sanatçısı olarak görev alan Christien Tinsley, geçen günlerde verdiği bir demeçte oyuncunun Dracula’ya hayat vermek için işleri ne kadar ileri götürdüğünden bahsetti.

Nicolas Cage, Takma Dişler için Kendi Dişlerini İnceltmeyi Kabul Etti

Variety’ye konuşan Tinsley, kültür dünyasının en ünlü vampirinin sembol hâline gelmiş sivri dişlerini nasıl hazırladıklarını anlattı.

Tinsley, yapımdaki tüm takma dişleri 3D baskı tekniğiyle hazırladıklarını belirtirken Cage’in dişlerini tarayıp dijital olarak şekillendirdiklerinden bahsetti.

Nicolas Cage Renfield Dişler Drakula

Bununla birlikte Tinsley, yapay dişlerin ardından oyuncunun dişlerini törpüleme kararı aldıklarından da bahsetti.

“Nic’in konuşmasına engel olmamak ve ona tam bir serbestlik sağlayabilmek için onun dişlerini törpüledik ve takma dişleri bu şekilde yerleştirdik.

“Nic düzgün bir şekidle konuşmak ve teatral bir oyunculuk ortaya koymak istiyordu. Bu sebeple kaplamaların ince olması önemliydi.”

Cage’in Sette Rolden Çıkmadığı İddia Edilmişti

Yapımın yönetmeni Chris McKay ise verdiği bir demeçte Cage’in hangi sahneyi çekerlerse çeksinler, çekimi durdurduktan sonra tamamıyla o tavırla davranmayı sürdürdüğünü de öne sürmüştü.

- Reklam -

McKay Dracula’nın soğuk davranışlarından yola çıkarak Cage’in sette de soğuk davrandığını iddia etmişti. bununla birlikte Nicolas Cage, Hollywood Reporter’a verdiği demeçte bu iddiaları reddetti.

“Ben böyle bir şey hatırlamıyorum. Chris neden böyle dedi bilmiyorum. Hem McKay hem de Hoult ile birlikte çekimler sırasında oldukça güldüm. Ama belki de ağzımda hâlâ bir şekilde konuşmamı engelleyen sivri dişlerim vardı ve gerçekten de böyle oldu.”

Renfield Fragmanı

Nicholas Hoult ve Nicolas Cage ikilisi son olarak 2005 yılında The Weather Man filminde birlikte rol almışlardı. O yapım sırasında Hoult henüz 14 yaşındaydı.

Hoult bu deneyime dair ise şunları kaydetti:

“Bir yetişkin olarak onunla yeniden çalışmak; onun oyunculuk işinde ne denli usta olduğunu, seneler boyunca sinema dünyasına ne kadar çok şey kattığını, ortaya koyduğu tüm ikonik performansları gerçek anlamda takdir etmemi sağladı. Bence bu [Renfield] da o performanslardan biri.”

Cage son olarak Renfield çekimleri sırasında yanlışlıkla içtiği gerçek kanla gündeme gelmişti.

Renfield filmi Türkiye’de 14 Nisan 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Siz Nicolas Cage’in oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aktris Fragmanı Disney Plus Türkiye Pınar Deniz

Pınar Deniz’in Başrolünü Üstlendiği Yeni Disney+ Türkiye Dizisi “Aktris”ten İlk Fragman

Star Wars: The Bad Batch 3. Sezon ile Final Yapacak

Star Wars Animasyon Dizisi “The Bad Batch” 3. Sezon ile Final Yapacak