in ,

Sinema Tarihinin Ünlü Cadılarını Geri Getiren “Hocus Pocus 2” Filminden İlk Fragman

Hocus Pocus 2 fragmanı yayınlandı. Disney+, yaklaşık 30 yıl sonra geri dönecek kült yapım için ilk tanıtımı paylaştı.

Hocus Pocus 2 Fragmanı: Cadılar Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Hocus Pocus 2 fragmanı paylaşıldı. Yıllar sonra geri dönen ünlü cadılar, Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni film, 1993 yapımı sevilen ilk fantastik korku-komedi türündeki olaylardan 29 yıl sonrasını ele alıyor ve lise öğrencileri Becca, Cassie ve Izzy’nin cadıları istemeden çağırmalarına odaklanıyor. Kara Alev Mumu’nu yakarak bir ritüel yapmaya çalışan üçlü, yanlışlıkla Sanderson Kız Kardeşler’i uyandırıyor ve Salem’e zarar vermeden önce onları durdurmanın bir yolunu bulmaları gerekiyor.

Bette Midler, Sarah Jessica Parker ve Kathy Najimy, Hocus Pocus 2 ile yıllar sonra yeni filmin de başrollerine geri dönüyorlar. Üç yıldıza filmde Sam Richardson, Doug Jones, Whitney Peak, Belissa Escobedo, Lilia Buckingham, Froyan Gutierez, Tony Hale ve Ted Lasso’dan tanınan Hannah Waddingham eşlik ediyor. İlk filmi yöneten Kenny Ortega yerine bu sefer yeni macerayı Anne Fletcher yönetiyor. Senaryoyu ise Jen D’Angelo kaleme aldı. Uzun bir geliştirme döngüsünün ardından yeni macera nihayet bu yıl içinde çıkmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Filmin gelmesine sadece birkaç ay kala Disney, ilk Hocus Pocus 2 fragmanını yayınladı. Tanıtım fragmanı, potansiyel büyü yeteneklerini öğrenirken yanlışlıkla Sanderson Kız Kardeşler’i mezarlarından çıkaran yeni genç kahramanları tanıtıyor.

Filmin yayınlanan ilk fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hocus Pocus 2 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

İlk film beyaz perdeye geldiği sırada kritik ve ticari anlamda düşük bir performans gösterse de, Disney Channel ve Freeform’daki yıllık Cadılar Bayramı yayınları sayesinde yapım son 30 yılda bir klasik olarak kabul gördü. Filmin gecikmiş başarısıyla birlikte, çoğu kişi, Disney’de yeni bir Hocus Pocus’un söylenmeye başlamasıyla neredeyse on yıldan fazla bir süredir artan heyecanla, yıllar boyunca potansiyel devam macerasını bekliyordu. Nihayet beklenen haber geçen yılın Ekim ayında duyuruldu. Orijinal film kadrosundan önemli isimlerin de geri döneceğinin açıklanmasıyla birlikte hayranlar heyecanla yeni macerayı beklemeye başladı.

Ancak yeni film için birkaç ay daha beklemek zorundalar. Film, bu yılın Cadılar Bayramı gününden tam bir ay önce, 30 Eylül 2022 tarihinde Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Hocus Pocus 2 filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: People

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

uçan otel nükleer

Nükleerle Çalışacak ‘Uçan Otel’ Tartışma Konusu Oldu: “Gökten Düşebilecek Bir Yapıya Nükleer Reaktör Yerleştirmek…”

The Critic Filmi Oyuncu Kadrosu Ian McKellen ve Ben Barnes

Ian McKellen ve Ben Barnes Tarihi Gerilim Filmi “The Critic”in Oyuncu Kadrosuna Katıldı