in

Antonio Banderas, Banshee Filmi Kadrosunda

Antonio Banderas, Banshee filmi oyuncu kadrosuna katıldı. Aksiyon türündeki yapım Jon Keeyes imzasını taşıyacak.

Antonio Banderas, Banshee Filmi oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Antonio Banderas, Banshee filmi oyuncu kadrosuna dahil olan isimler arasına katıldı. Jon Keeyes imzalı yapımın vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

61 yaşındaki İspanyol oyuncu Antonio Banderas The Mask of Zorro, La piel que habito, The 13th Warrior, Dolor y gloria, Pain and Glory ve Desperado gibi önemli yapımlarda boy göstermiş, klasik bir isim. Sanatçının dahil olacağı yeni proje Jon Keeyes’in sıradaki yapımı Banshee oldu. Şu sıralar vizyona girmeyi bekleyen Hitman’s Wife’s Bodyguard, Indiana Jones 5 ve The Monster of Florence filmlerinde de yer alan Banderas; şimdi de “beklenenler” listesine sıkı bir yapımı daha ekliyor.

Rogue Hostage, American Nightmare ve The Harrowing filmleri ile tanınan ABD’li yönetmen Jon Keeyes Banshee için hazırlıklara başladı. Aksiyon türündeki yapımın kadrosuna katılan isimlerden birisi de Antonio Banderas oldu.

- Reklam -

Antonio Banderas Yeni Filmi Banshee ile Geliyor

Banshee filmi oyuncu kadrosunda şimdiye kadar belli olan iki isim daha var. Bunlardan ilki My Bloody Valentine, Hart of Dixie, Sin City ve Black Summer yapımlarında karşımıza çıkan Amerikalı oyuncu ve model Jaime King.

Diğeri ise Sons of Anarchy, Westworld, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Gladiator ve Braveheart ile tanınan Tommy Flanagan.

Antonio Banderas, Banshee Filmi oyuncu Kadrosu

Banshee filminin konusu ise kısaca şu şekilde:

Banshee kod adıyla anılan kiralık bir katile (Jamie King) odaklanan yapımda, kiralık katiller, korunması gereken kişiler ve gizli operasyonlar filmin merkezinde yer alıyor. Kiralık katil ordusu tarafından öldürülmesi hedeflenen Caleb (Antonio Banderas) için zamana karşı bir yarış başlıyor.

- Reklam -

Filmin yönetmeni Jon Keeyes, yapımın karmaşık bir intikam ve aile hikâyesi olduğunu ifade ediyor. Yönetmen ayrıca, “bu karakterleri hayata geçirmek için inanılmaz yetenekli bir kadroya sahip olduğu için” kendisini rüyada gibi hissettiğini söylüyor.

Filmin yapımcılığını Yale Productions’tan Jordan Yale Levine ve Jordan Beckerman üstleniyor. Senaryo ise The Survivalist ve Becky ile tanınan Matthew Rogers’a emanet.

Yapımın vizyon tarihi ise şu an için belli değil.

Sizin Banshee filminden beklentileriniz neler? Yapımın oyuncu kadrosu ilginizi çekti mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things 4. Sezon Çekimleri

Stranger Things 4. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Upside Down Her Zamankinden Daha Yakın

hobbit Nicolas Gentile

İtalyan Pasta Şefi Kendi Orta Dünyası’nı Kurdu: Hobbit Gibi Yaşıyor