in

Westworld 4. Sezon Resmi Olarak Duyuruldu

Westworld 4. sezon kesinleşti. Dizinin 3. sezon bölümleri yayınlanmayı sürdürürken HBO resmi olarak devam sezonunun geleceğini duyurdu.

Westworld 4. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Westworld 4. sezon HBO kanalı tarafından resmi olarak duyuruldu. Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un başyapımcısı olduğu bilimkurgu dizisi 3. sezonu bitmeden devam sezon onayını kaptı.

Michael Crichton’un 1973 yapımı bilimkurgu filminden yola çıkılarak tasarlanan ve televizyon uyarlaması haline getirilen Westworld, vahşi batı soslu bir bilimkurgu yapımı. Ev sahibi olarak tanımlanan androidlerin doldurulduğu tema parkta insanlar dilediğince eğlenebiliyor ve normalde yapamayacakları şeyler oluyor. Ancak ev sahiplerinin belli bir süre sonra bilinç kazanmasıyla birlikte isyan çıkıyor ve olaylar gelişiyor.

HBO’nun Game of Thrones sonrası en çok izlenen yapımlarından biri haline gelen Westworld, oldukça iyi bir izleyici kitlesine ulaştı. Bükümlü anlatımı ile bazen kafa karıştırıcı sahneler olsa da bilinç, kimlik ve kader hakkındaki fikirlerin büyüleyici keşfi sayesinde izleyicileri kendine çekti. 2. sezonda hayranlar tarafından yapılan eleştiriler dikkate alınmış olmalı ki halihazırda devam eden 3. sezonda sıkça yapılan zaman çizelgesi atlamaları daha sakin bir şekilde ilerliyor.

- Reklam -

Westworld 4. Sezon

Westworld 3. sezon açılışı, bir önceki sezona göre daha az bir izlenme sayısına ulaştı. Ancak Koronavirüs pandemisi nedeniyle çoğu insanın evde kendini karantinaya almasıyla birlikte oranların artış göstereceği tahmin ediliyor. Üstelik Jonathan Nolan ve Lisa Joy, toplamda 5 ya da 6 sezon olarak tasarladıkları dizi için durma niyetinde değiller. Neyse ki kısa bir süre önce 4. sezonla ilgili de güzel haber geldi ve sevilen dizinin devam edeceği açıklandı. Bir süredir dizinin 4. sezon ile final yapacağı konuşuluyordu. Böylece maceranın biraz daha süreceği de ortaya çıkmış oldu.

Westworld 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

HBO Programlama başkanı Casey Bloys, yayınlanan kısa bir tanıtıma ek olarak, 4. sezon kararıyla ilgili bir açıklama yaptı:

Batı tema parkından yakın geleceğin teknokratik metropolüne kadar her bükülmeden keyif aldık ve usta hikâye anlatıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un zihinlerinden dönüyoruz. İlham alınacak vizyonlarının daha sonra bizi nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

Yayınlanan tanıtıma da aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

8 bölümün 6’sı yayınlanmış olan 3. sezon hayranlar adına oldukça güzel devam ediyor gibi gözüküyor. 2 yılda bir gelen dizide gelenek bozulmazsa, Westworld 4. sezon, 2022 yılı içerisinde izleyicilerle olacak gibi gözüküyor.

Westworld 4. Sezon

3. sezonu izliyor musunuz? Sizce nasıl devam ediyor? Konuya dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Westworld Dünyasına Ne Kadar Hakimsin?

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for JrThoth JrThoth dedi ki:

    Rahatlatıcı bir haber geldi sonunda son iki bölümde bütün sorular havada kalacak gibi geliyordu.Dördüncü sezonda akışı ilk iki sezondaki gibi yapsalar keşke.

  2. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Ohh bee. Dünden beri çok keyifliyim. Anthony Hopkins’i de görürüz umarım, en azından bir bölümde.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Mandalorian 3. Sezon

The Mandalorian 3. Sezon Çalışmaları Başladı

Christopher Paolini To Sleep in a Sea of Stars

Christopher Paolini: “To Sleep in a Sea of Stars Bilimkurguya Aşk Mektubum Olacak”