in ,

Nicolas Cage’in Dracula’yı Oynadığı “Renfield” Filminden İlk Fragman

Renfield fragmanı yayınlandı. Nicolas Cage’in ünlü vampir Dracula’ya hayat verdiği film, Chris McKay imzasını taşıyor.

Renfield Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Renfield fragmanı görücüye çıktı. Başrolünde Nicolas Cage ve Nicholas Hoult’un yer aldığı yapım, Dracula’nın uşağını odağına alıyor.

Yönetmenliğini The Tomorrow War ve The Lego Batman Movie ile tanınan Chris McKay’in üstlendiği Renfield filmi; Dracula efsanesine farklı bir bakış atmaya hazırlanıyor.

Set görüntüleri geçen mart ayında yayınlanan filmden ilk fragman bugün paylaşıldı. Asırlar boyunca efendisine hizmet etmekten bıkan Renfield karakterini odağına alan yapımda önümüzdeki bahar sinemalarda olacak.

- Reklam -

Universal Pictrues tarafından geliştirilen film, günümüzün New Orleans’ında geçiyor ve Renfield’ın öfkeli trafik polisi Rebecca Quincy’ye (Awkwafina) sırılsıklam âşık olmasıyla başlıyor.

Komedi, fantazi, romantizm, drama ve korku türlerini bir araya getiren filmin senaristleri arasında The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman ve Rick and Morty senaristi Ryan Ridley var.

Renfield Fragmanı | Türkçe Altyazılı – İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman, Renfield’ın efendisi Dracula’nın yaşattığı kâbustan kurtulmak için bir grup terapisine katıldığı görülüyor. Renfield, kelimenin tam anlamıyla çıkmaza girerken işinden ayrılmayı planlıyor ve başrol olmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimliyor. Öte yandan yeni bir Dracula tasviri de gözler önüne seriliyor.

Nicolas Cage daha önce yaptığı açıklamada filmin “komedi pop-art” tarzında olacağını ve modern bir bakış açısıyla hizmetkâr ile efendisi arasındaki çılgın bir maceranın ele alınacağını söylemişti. Cage, vampir rolü için ise ilhamını Nosferatu’nun Kont Orlok’undan ilham aldığını kaydetmişti.

Renfield Fragmanı Nicolas Cage

- Reklam -

18 yaş sınırıyla izleyicilerle buluşacak film, kan ve şiddet açısından da kendisini korkak alıştırmayacak. Yönetmen Chris McKay de daha önce verdiği bir demeçte yapımın sıradan bir komedi filmi olmayacağını, “komedi unsurlarının da aşılandığı” katmanlı bir yapıya sahip olacağını kaydetmişti.

Filmin oyuncu kadrosunda Nicholas Hoult, Nicolas Cage ve Awkwafina’ya Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo, Bess Rouss ve James Moses Black eşlik edecek.

Film, Taika Waititi’nin kurmaca belgeseli What We Do in the Shadows’a vampir teması ve mizah anlayışıyla rakip olmaya hazırlanıyor.

Renfield Film 2023

Renfield filmi 14 Nisan 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

İlk fragmana dair sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

M3GAN 2 Filmi Çalışmaları Başlamış Olabilir

James Wan, “M3GAN”ın Devam Filmi için Senaryo Fikrinin Hazır Olduğunu Söyledi

Pandora'nın Kutusu - Osamu Dazai

Japon Yazar Osamu Dazai’nin Otobiyografik Ögeler İçeren Romanı “Pandora’nın Kutusu” Türkçede