in ,

Behzat Ç.’nin Yeni Dizisi “Çekiç ve Gül”den İlk Fragman Paylaşıldı

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi fragmanı yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu, ikonik karakteri bir kez daha canlandırmaya hazırlanıyor.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi fragmanı yayınlandı. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı BluTV dizisinden gelen ilk tanıtım, dizinin eski köklerine döneceğinin sinyallerini veriyor.

Behzat Ç., yeni bir sezonla daha geri dönmeye hazırlanıyor. Başrol karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu, geçen hafta yaptığı bir açıklamayla dizinin geri döneceği sinyallerini vermiş ve çekimlere başladıklarını duyurmuştu. Kadrosunda yeni yüzlerin de yer alacağı açıklanan dizinin ilk tanıtım fragmanı BluTV tarafından paylaşıldı.

Henüz çıkış tarihi konusunda bir açıklama olmasa da, yaklaşık 40 saniye süren fragman ile dizinin 4. sezondan ziyade ilk 3 sezona sadık kalarak ilerleyeceği anlaşılıyor.

- Reklam -

Hemen aşağıdan yayınlanan ilk tanıtım fragmanına göz atabilirsiniz.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Tanıtım fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la” tanıtımıyla paylaşılan ilk fragman, Behzat Komiser’i bir barda arka plandayken gösteriyor ve karakter konuşmasını “Cinayetin yalnız adamları bunlar. Sürgün yemişlerdi, döndüler,” şeklinde bitiriyor.

- Reklam -

Şu an için oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı bilinmemekle birlikte, BluTV’de başlayan ve ardından iptal edilen sezonda yer alan oyuncuların birçoğunun sete geri döndüğü tahmin ediliyor.

Yine de, dizinin ana karakterleri arasında yer alan Ercüment Çözer’in olmayacağına kesin gözüyle bakıyor. Karakteri canlandıran Nejat İşler, kısa süre önce yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla çok sevdiği karakterine veda ettiğini açıklamıştı. Böylece, Saygı’nın 3. sezonunu bekleyen hayranlar hayal kırıklıklarını dile getirmiş, yanı sıra yeni sezonu geleceği duyurulan Behzat Ç.’de yer almayacak olması da birçok izleyiciyi üzmüştü.

Öte yandan dizinin adının Çekiç ve Gül olarak açıklanması, bir yıldan daha uzun bir süre önce paylaşılan bir haberi akıllara getirdi. O tarihlerde diziyi, yayımlanacak yeni kitabı ile tepki toplayan Emrah Serbes’in yazıp yöneteceği söylenmiş ve her sezonunda farklı bir aktörün başrolde olacağı açıklanmıştı. Ancak belli ki eski ekiple yapılan anlaşma sonrası bu senaryo fikrinden vazgeçildi. Şu an için yeni dizinin senarist ve yönetmen koltuğunda kimlerin yer aldığı ise bilinmiyor.

Behzat Ç. dizisi Çekiç ve Gül için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sherlock holmes 3 filmi ne zaman

Sherlock Holmes 3 Yönetmeni, Yeni Filmin Çekileceğini Ancak Tarih Veremediğini Açıkladı

Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım Fragmanı Türkçe Altyazılı

Stranger Things’in 4. Sezonunun Kalan Son 2 Bölümünden İlk Uzun Fragman