in , ,

Yeni “God of War Ragnarök” Genişleme Paketi “Valhalla” Duyuruldu

God of War Ragnarök: Valhalla DLC’si duyuruldu. Ücretsiz olarak sunulacak genişleme paketinden ilk fragman 2023 The Game Awards etkinliğinde paylaşıldı.

God of War Ragnarok Valhalla DLC
- Reklam -
- Reklam -

God of War Ragnarök: Valhalla ücretsiz olarak oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. 2023 The Game Awards etkinliği, Sony’nin mitolojiden ilham alan serisinin yeni DLC’sini tanıttı.

God of War serisi serüvenine 2005 yılında başlamış olsa da 2018’de Santa Monica Studio ve Sony Interactive Entertainment ikonik hikâyeyi yeniden oyun dünyasına taşımıştı.

2022’de yayınlanan devam oyunu God of War Ragnarök için ise 2023’te yeni DLC Valhalla’nın yolda olduğu duyuruldu.

- Reklam -

Serinin ünlü karakteri Kratos’un seslendiren Christopher Judge’ın da katılımıyla God of War Ragnarök: Valhalla genişleme paketi dün gece gerçekleştirilen The Game Awards etkinliğinde duyuruldu.

God of War Ragnarök: Valhalla DLC Sony

“God of War Ragnarök: Valhalla” Roguelike Türünde Olacak

God of War Ragnarök: Valhalla, 12 Aralık 2023 tarihinde PS5 için ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunulacak. Yeni genişleme paketi, Ragnarök’teki savaşın sonrasında geçecek ve Kratos ile Mimir’in canavarlarla dolu zindanlarla mücadelesini konu alacak.

DLC paketinde roguelike unsurlar yer alacak ve Kratos öldükten sonra Vahalla’nın kapılarının dışında yeniden uyanmak zorunda kalacak.

Sony paylaştığı blog gönderisinde yapıma dair şunları kaydetti:

“Her deneme sırasında Valhalla’nın sunduğu zorlukları öğrenecek ve bunlara uyum sağlayacaksınız. Ne kadar çok üstesinden gelirseniz, hem Kratos’u hem de Valhalla’nın kendisini etkileyen kalıcı yükseltmeler için kullanabileceğiniz daha fazla kaynak kazanmış olacaksınız.”

Game Awards sunucusu Geoff Keighley duyurudan sonra yaptığı açıklamada ücretsiz bir şekilde sunulacak DLC’nin God of War geliştiricilerinden oyun topluluğuna bir Noel hediyesi olduğunu söyledi.

- Reklam -

God of War Ragnarök: Valhalla Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

DLC’nin ilk fragmanında Kratos’un Ragnarök’ten çeşitli düşmanlarla savaşa girdiği, savaşta düştüğü ve tekrar tekrar denediği görülüyor.

Yapımda Kratos her zaman tüm silahlarına ve tamamen yükseltilmiş yetenek ağaçlarına erişebilecek. Karakter Valhalla’nın sınavlarının üstesinden gelerek oyunun derinliklerini keşfettikçe, hangi özellikleri yükseltileceği, hangi bonusları seçileceği, hangi runik saldırıların kullanılacağı gibi detaylar oyuncular tarafından belirlenecek.

God of War Ragnarök: Valhalla DLC 2024

God of War Ragnarök: Valhalla DLC’si PlayStation 4 ve PlayStation 5’te 12 Aralık 2023 tarihinde çıkacak.

God of War Ragnarök için yayınlanacak yeni genişleme paketi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Verge, Polygon


Oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blade Oyun - Marvel Comics

Marvel’ın Vampir Avcısı “Blade”in Maceralarını Konu Alan Yeni Bir Oyun Geliyor

Light No Fire

“No Man’s Sky”ın Yapımcısından Yeni Oyun: “Light No Fire”dan İlk Fragman Yayınlandı