in , ,

“No Man’s Sky”ın Yapımcısından Yeni Oyun: “Light No Fire”dan İlk Fragman Yayınlandı

Light No Fire oyunu için ilk fragman yayınlandı. “No Man’s Sky” ile tanınan Hello Games oyuncuları ejderhalarla dolu bir dünyada maceraya davet ediyor.

Light No Fire
- Reklam -
- Reklam -

Light No Fire için ilk fragman paylaşıldı. No Man’s Sky ile adından söz ettiren Hello Games‘in yeni macerası keşif, macera ve hayatta kalma temalarını ele alacak.

Dün gece gerçekleştirilen 2023 The Game Awards etkinliği birbirinden çarpıcı oyunlara ev sahipliği yaptı. Bunlardan birisi de Hello Games‘in yeni macerası Light No Fire oldu.

Yaklaşık 10 yıl önce Hello Games, Spike’s VGX Awards’ta iddialı bir bilimkurgu keşif oyunu olan No Man’s Sky‘yı tanıtmıştı. Aradan geçen onca zamanın ardından stüdyo, oyunculara keşfedilecek yeni bir gezegen vermek için harekete geçti. Yeni yapımda farklı gezegenlerden oluşan devasa bir evren yerine oldukça detaylı tek bir dünya odak noktası hâline getiriliyor.

- Reklam -

Light No Fire Fragman

“Light No Fire” Oyunu Uzun Süredir Geliştiriliyordu

Hello Games‘ten Sean Murray‘nin açıklamasına göre yapım son beş yıldır küçük bir ekip tarafından geliştirilme aşamasındaydı. Murray oyunu, sınırları olmayan ve çevrimiçi çok oyunculu modu da bulunan “ilk gerçek açık dünya” sözleriyle tanımlıyor.

Yapımdan yayınlanan ilk fragmanda zanaatkârlık ve madencilik gibi elementlere dikkat çekiliyor. Ancak en çok öne çıkan detay, bir ejderha sırtında tüm haritayı keşfetmek olacak gibi görülüyor.

Oyun hakkında yayımlanan resmi açıklama şu şekilde:

“Light No Fire macera, inşa etme, hayatta kalma ve keşifle ilgili bir oyun. Dünya büyüklüğünde fantastik bir gezegende geçen oyun, rol yapma oyunlarının derinliğini hayatta kalma türünün özgürlüğüne taşıyor.”

- Reklam -

Light No Fire Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Paylaşılan fragmanda tırmanılacak devasa dağlar ve ziyaret edilecek yüzen adalar göze çarpıyor. Fantastik bir flora ve fauna dünyayı doldurmayı başarıyor. Hello Games oyunculara yemyeşil bir gezegende bol miktarda hikâye, gizem ve hayatta kalma mücadelesi vaat ediyor. Geliştiriciler, tüm bunların klasik bir fantazi anlatısından besleneceğini dile getiriyor.

Light No Fire Oyun

Steam sayfası şimdiden açılan Light No Fire‘ın çıkış tarihi ve yayınlanacağı platformlar şimdilik bilinmiyor.

Light No Fire hakkındaki ilk izlenimleriniz ne yönde oldu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The VergePolygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

God of War Ragnarok Valhalla DLC

Yeni “God of War Ragnarök” Genişleme Paketi “Valhalla” Duyuruldu

Samanyolu Çevresindeki Küçük Galaksileri Yutacak

Samanyolu Galaksisi, Çevresinde Yer Alan Tüm Cüce Galaksileri Yutacak