in ,

Stranger Things’in 4. Sezonunun Kalan Son 2 Bölümünden İlk Uzun Fragman

Stranger Things’in 4. sezonunun kalan bölümleriyle ilgili ilk fragman yayınlandı. Netflix’in sevilen korku dizisi, uzun soluklu bir sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım Fragmanı Türkçe Altyazılı
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. sezon 2. kısım fragmanı paylaşıldı. Netflix’in sevilen fantastik korku dizisi, yeni sezonunun kalan iki bölümüyle platformdaki yerini almaya hazırlanıyor.

Duffer Kardeşler’in hit Netflix korku serisinin son sezonu, Hawkins’te yaşayanları Vecna ​​olarak bilinen ve rastgele gençleri korkunç bir şekilde öldüren ve hem Upside Down hem de Eleven’ın geçmişiyle bağları olan yeni bir tehdidin saldırısı altında buluyor. Bu arada farklı bir yerde liseye başlayan Eleven, güçleri olmadan bu durumun üstesinden gelmeye çalışıyor. Sonunda Hawkins cinayetlerini durdurmaya yardımcı olmak ve yeteneklerini geri kazanmak için Dr. Brenner ve Owen tarafından yeniden bir eğitime başlıyor.

Stranger Things 4. sezonunun çekim ve post-prodüksiyon aşaması, dizinin önceki sezonlarından biraz daha uzun sürdü ve yapım devam eden pandemi nedeniyle gecikmelerle karşılaştı. Yaklaşık üç yıllık bir aradan sonra geri dönen Stranger Things 4. sezon, ilk kısmıyla eleştirmenlerden büyük ölçüde olumlu eleştiriler aldı. Aradan geçen uzun sürenin ardından gelen yeni sezon ile izleyiciler arasında hâlâ önemli olduğu kanıtladı ve birçok ülkede uzun süre Top 10 listesinin zirvesinde yer aldı. Şimdi tüm izleyiciler, 4. sezonun kalan 2 bölüm ile nasıl sonlanacağını merak ediyorlar.

- Reklam -

Geri dönüşüne 10 günden az az bir süre kala Netflix, Stranger Things 4. sezon 2. kısım için ilk uzun fragmanı yayınladı. Genç kahramanlar Vecna’yı durdurmaya çalışırken, fragman sezonun son iki bölümünden neler getireceğine dair genel bir bakış sunuyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Tanıtım fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

2. kısım için gelen ilk fragman, Netflix serisinin hayranları ve yeni sezonun son bölümlerini sabırsızlıkla bekleyenler için çok sayıda heyecan verici yeni görüntüler içeriyor. Eddie Munson’ın da dahil olduğu Hawkins grubu, Upside Down’a geri dönüp Vecna’yla yüzleşiyor ve Max de Creel House’da başka bir savaşa hazırlanıyor gibi görünüyor. Fragman ayrıca Hopper, Joyce ve Murray’in Rus hapishanesinden kaçmak için verdiği hayatta kalma mücadelesine ve görünüşte bir Zihin Hırsızı ile karşılaşmasına da heyecan verici bir bakış sunuyor.

Beklenen son 2 bölüm, 1 Temmuz 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. “Papa” adlı 8. bölümün 1 saat 25 dakika, “Chapter 9: The Piggyback” adlı son bölümün ise 2 saat 30 dakikadan oluştuğunu da hatırlatalım.

Stranger Things’in 4. sezonunun kalan bölümleriyle ilgili yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi Fragmanı Yayında

Behzat Ç.’nin Yeni Dizisi “Çekiç ve Gül”den İlk Fragman Paylaşıldı

Mimar Sinan’ın Kayıp Kafatası - Hakan Sökmen

Mitoloji ve Gizem Dolu “Mimar Sinan’ın Kayıp Kafatası” Romanı Çıktı