in ,

Cillian Murphy’nin “Peaky Blinders” Filminde Yer Alacağı Kesinleşti: Çekim Tarihleri Belli Oldu

Oscarlı oyuncu Cillian Murphy, Tommy Shelby rolüyle Peaky Blinders filminin başrolünde yer alacak. Yaratıcı Steven Knight, çekim tarihini duyurdu.

Cillian Murphy Peaky Blinders Filminde Başrolde Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Peaky Blinders filmi için müjdeli haber geldi. Oscar ödüllü aktör Cillian Murphy, Tommy Shelby rolünü yeniden canlandıracak. Dizinin yaratıcısı Steven Knight, Murphy’nin dönüşünü ve filmin çekim tarihini duyurdu.

Steven Knight, yeni Peaky Blinders filminin çekimlerinin kendi stüdyosu Digbeth Loc Studios’ta başlayacağını doğruladı. Ancak asıl merak edilen soru, Cillian Murphy’nin bu dev filmde Tommy Shelby rolüne geri dönüp dönmeyeceğiydi.

Knight, yeni BBC dizisi This Town’ın galasında BirminghamWorld ile yaptığı röportajda senaryonun son rötuşlarını yaptığını ancak Cillian Murphy’nin Birmingham çete lideri Tommy Shelby rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağının henüz belli olmadığını belirtmişti. Ancak dün gece kırmızı halıda (19 Mart) Knight, Oscar ödüllü oyuncunun “kesinlikle” yeni filmde yer alacağını duyurdu. Şöyle söyledi:

- Reklam -

“Kesinlikle geri dönüyor. Eylül’de hemen aşağıdaki Digbeth’te çekim yapıyoruz.”

Böylece kısa süre önce Oppenheimer filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar Ödülü kazanan oyuncunun bir kez daha Tommy Shelby rolünü canlandıracağı kesinleşti. Filmin çekimleri ise eylül ayında başlıyor.

Cillian Murphy Peaky Blinders Filminde Başrolde Olacak

Popüler BBC dizisinin hayranları, Murphy’nin filmde yer alacağını duymaktan büyük mutluluk duyacaklardır. İrlandalı oyuncu son dönemdeki röportajlarda filmde yer almaya hazır olduğunu ifade etse de kesin olarak yer alacağını doğrulamamıştı.

Knight ayrıca Christopher Nolan’ın 2023 yapımı filmi Oppenheimer’daki J. Robert Oppenheimer rolüyle Akademi Ödülü kazanan Murphy’yi övgüyle bahsetti.

“Çok hak edilmişti. Yani o harika bir oyuncu ve harika bir insan. Çekimlerde öncülük ediyor ve o kadar sakin ve net ki, her şeyi hak ediyor.”

Cillian Murphy’li Peaky Blinders Filmi Ne Hakkında Olacak ve Başka Kimler Yer Alacak?

Knight, filmin İkinci Dünya Savaşı sırasında geçeceğini ve iki ana hikâyeyi ele alacağını daha önce açıklamıştı. Hikâyenin nasıl ilerleyeceğini ise filmin çekimlerine bağlı olarak belirleyeceklerini söyledi.

“Peaky – bu haliyle – sona eriyor. Ancak aileyi ve hikâyeleri İkinci Dünya Savaşı’na taşıyan bir film yapıyoruz.”

- Reklam -

Esquire ile yaptığı kısa süre önce yaptığı bir röportajda şunları ekledi:

“Film hakkında her şeyi biliyorum. Hangi iki hikâyeyi anlatacağını biliyorum. Hikâye nasıl gelişecek bilmiyorum. Ondan sonra ne olacak, filmin ona bağlı olmasını istiyorum. Belki de birileri ortaya çıkacak – kim olduğunu tahmin ettiğimi düşünüyorum.”

Cillian Murphy'nin "Peaky Blinders" Filminde Yer Alacağı Kesinleşti

Knight, röportaj sırasında filmde kimlerin yer alacağına da dair ipuçları verdi:

“Altıncı sezonda yeni nesli diziye dahil ediyoruz ve onlar da filmin bir parçası olacaklar. Sanırım sadece izleyip ‘İşte bu’ diyeceğiniz oyuncuları bulmak gerekiyor. Gelecek bu.”

Knight’ın yorumlarına dayanarak diziye 6. sezonda dahil olan Liverpoollu oyuncu Stephen Graham, Lady Diana Mitford’u canlandıran Amber Anderson ve Jack Nelson rolündeki James Frecheville’in filmin oyuncu kadrosunda yer alabileceği düşünülüyor.

Cillian Murphy’nin Peaky Blinders filminde yer alacak olması hakkkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Birmingham World

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Alfie Solomons spin off bekliyoruz hala.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

House of the Dragon 2. Sezon Yeşiller Siyahlar Fragmanı

“House of the Dragon” 2. Sezondan Yeşiller ve Siyahlar Temalı İki Ayrı Fragman Yayınlandı

Ark: Survival Evolved Animasyon Dizisi

Popüler Hayatta Kalma Oyunu “Ark: Survival Evolved” Animasyon Dizisine Uyarlandı