in , ,

“House of the Dragon” 2. Sezondan Yeşiller ve Siyahlar Temalı İki Ayrı Fragman Yayınlandı

House of the Dragon 2. sezon için iki ayrı konseptte fragman paylaşıldı. “Game of Thrones” hayranları bir kez daha Westeros’a davetli.

House of the Dragon 2. Sezon Yeşiller Siyahlar Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon 2. sezon için Yeşiller ve Siyahlar başlıklı iki fragman yayınlandı. HBO imzalı Game of Thrones spin-off’u geri dönüyor.

George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden uyarlanan Game of Thrones 2019’da ekranlara veda etse de HBO aynı evrende geçen yeni yapımlar geliştirmeyi geciktirmedi. Taht Oyunları’nda yaşanan olaylardan yaklaşık 200 yıl önce geçen House of the Dragon ilk sezonuyla 2022 yılında izleyicilerin karşısına çıktı.

Targaryen Hanedanlığı’nın Westeros’taki taht mücadelesini konu alan dizi, yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. İlk fragmanı geçen aralık ayında paylaşılan yapım için bugün ise çifte tanıtım paylaşımı geldi.

- Reklam -

House of the Dragon 2. Sezon Yeşiller Siyahlar Fragman

Yeni fragmanlar, Rhaenyra Targaryen ve Daemon Targaryen’e yakın olan aileleri temsilen Siyahlar ve Alicent Hightower’ın arkasında toplanan Yeşiller arasındaki ayrımı daha net bir şekilde ortaya koyuyor.

House of the Dragon 2. Sezon Bekleyişi Sona Eriyor

George R.R. Martin’in Ateş ve Kan (Fire and Blood) isimli eserinden ekrana taşınan House of the Dragon 2. sezonuyla bu yaz izleyicilerle buluşuyor.

Siyahlar Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeşiller Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeni sezonda Emma D’Arcy Prenses Rhaenyra Targaryen, Matt Smith Prens Daemon Targaryen, Olivia Cooke Kraliçe Alicent Hightower, Rhys Ifans Otto Hightower, Eve Best Prenses Rhaenys Targaryen, Ewan Mitchell Prens Aemond Targaryen, Steve Toussaint Lord Corlys Velaryon, Fabien Frankel Ser Criston Cole, Sonoya Mizuno Mysaria, Graham McTavish Ser Harrold Westerling, Matthew Needham Larys Strong ve John MacMillan Laenor Velaryon rolleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler ise şu şekilde:

- Reklam -
  • Clinton Liberty – Addam of Hull
  • Jamie Kenna – Ser Alfred Broome
  • Kieran Bew – Hugh
  • Tom Bennett – Ulf
  • Tom Taylor – Lord Cregan Stark
  • Vincent Regan – Ser Rickard Thorne
  • Abubakar Salim – Alyn of Hull
  • Gayle Rankin – Alys Rivers
  • Freddie Fox – Ser Gwayne Hightower
  • Simon Russell Beale – Açıklanmayan bir rol ile

House of the Dragon 2. Sezon Yeşiller Siyahlar Fragmanı Max

Dizinin ilk sezonu Prenses Rhaenyra Targaryen’in Kral Viserys I’in varisi olma mücadelesini ve Targaryenler arasındaki veraset savaşına öncülük etmesini konu almıştı. Yeni sezon ise Demir Taht’ta hak iddia eden Hightowerlar ile Targaryenler arasında geçen ve Ejderhaların Dansı olarak anılan iç savaşı takip edecek.

House of the Dragon 2. sezon 16 Haziran 2024 tarihinde HBO ve Max kanalları üzerinden yayına başlayacak.

House of the Dragon 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Heartstopper 3. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

“Heartstopper” Dizisinin 3. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı (Video)

Cillian Murphy Peaky Blinders Filminde Başrolde Olacak

Cillian Murphy’nin “Peaky Blinders” Filminde Yer Alacağı Kesinleşti: Çekim Tarihleri Belli Oldu