in ,

“Heartstopper” Dizisinin 3. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı (Video)

Heartstopper 3. Sezon yayın tarihi duyuruldu. Netflix’in popüler gençlik dizisi, yeni bölümleriyle izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Heartstopper 3. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı
- Reklam -
- Reklam -

Heartstopper 3. Sezon yayın tarihi ortaya çıktı. Netflix’in Alice Oseman’ın popüler çizgi romanlarından uyarladığı dizisi, yeni bölümleriyle platformdaki yerini almaya hazırlanıyor.

Türkiye’de Kalp Çarpıntısı adıyla çıkan çizgi romanları muzır yayın ilan edilen Heartstopper, Nisan 2022’de ilk sezonuyla Netflix’te yayınlandı. Kısa sürede olumlu eleştiriler alan yapım, iki yeni sezon onayını da birlikte aldı. 2. sezon ise geçen yılın ağustos ayında çıktı.

Sekiz bölümden oluşacak yeni sezon, Charlie (Joe Locke) ve Nick (Kit Connor) arasındaki gelişen ilişkiyi daha derinlemesine incelemeye hazırlanıyor. Aynı zamanda dizinin de yaratıcısı konumunda olan Alice Oseman, Netflix’ten Tudum’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

- Reklam -

“2. Sezon, Nick’in Charlie’nin zihinsel sorunlarının derinliğini anlamaya başlamasıyla sona erdi ve bu konu 3. Sezon boyunca hikâyeyi yönlendirecek.”

Heartstopper 3. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Oseman ayrıca dizinin evriminden duyduğu heyecanı dile getirerek şunları söyledi:

“Heartstopper neşe ve iyimserliği kucaklamaya devam ederken, dizinin sevilen karakterlerimizle birlikte olgunlaşmasına izin veriyoruz ve onlar büyümenin karmaşıklıklarında gezinirken akıl sağlığı, cinsellik, üniversite hedefleri ve daha fazlası gibi temaları ele alıyoruz. Nick, Charlie ve Heartstopper gençleri büyüyor, kendileri ve birbirleri hakkında daha fazla şey öğreniyor, yetişkinliğe yaklaşırken yeni arzular, korkular ve yeni sevinçler yaşıyor.”

Heartstopper 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Heartstopper 3. Sezonun resmi özetine göre Charlie, Nick’e olan aşkını itiraf etmek için sabırsızlanırken, Nick de Charlie ile paylaşmak istediği önemli bir şeyi saklamaktadır. Yaz tatili sona erip aylar geçtikçe, arkadaşlar yeni okul yılının hem sevinçleriyle hem de zorluklarıyla geleceğini fark etmeye başlıyor. Birbirlerini ve ilişkilerini daha iyi tanıdıkça, sosyal etkinlikler ve partiler planlayıp üniversite tercihlerini düşünmeye başladıkça, hayat planlandığı gibi gitmediğinde sevdiklerine güvenmeyi öğrenmeleri gerekiyor.

- Reklam -

Heartstopper 3. Sezon Alice Oseman

Yazar geçen kasım ayında yaptığı bir Instagram paylaşımında, ilk romanı Solitaire’deki önemli bir karakterin Heartstopper evrenine gireceğini belirtmişti. “Darragh Hand’i Michael Holden olarak ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz,” diyen Oseman, karakteri sete sıcaklık ve kahkaha getiren “eksantrik bir iyimser” olarak tanımladı.

Kadroda başroldeki ikilinin yanı sıra Yasmin Finney, William Gao, Corinna Brown, Kizzy Edgell ve Tobie Donovan da yer alıyor. Olivia Colman da dizide yer almaya devam ediyor.

Heartstopper 3. Sezon, tüm bölümleriyle Ekim 2024 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Heartstopper 3. Sezon Yayın Tarihi Duyuru Videosu

YouTube video

Heartstopper’ın ilk iki sezonunu nasıl bulmuştunuz? 3. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Netflix

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Denis Villeneuve - Dune 3 Şartı

Denis Villeneuve, “Dune 3” için Tek Şartını Açıkladı: “Ancak İkinci Filmden Daha İyi Olacaksa Bunu Yaparım”

House of the Dragon 2. Sezon Yeşiller Siyahlar Fragmanı

“House of the Dragon” 2. Sezondan Yeşiller ve Siyahlar Temalı İki Ayrı Fragman Yayınlandı