in , ,

Netflix’in Popüler Dizisi “Heartstopper”ın 2. Sezonundan İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Heartstopper 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Netflix’in aynı adlı kitap serisinden uyarladığı dizide Nick ve Charlie’nin yolculukları devam ediyor.

Heartstopper 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Heartstopper 2. sezon için öğrencilerin Paris’e yaptıkları bir sınıf gezisinin yanı sıra Nick ve Charlie’nin gelişen romantizmini sergileyen ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

Dizinin yeni sezonu için yayınlanan ilk tanıtımda ekip Paris’e bir sınıf gezisine çıkarken kıvılcımların uçuştuğu görülüyor. Netflix’in LGBTQ+ temalı romantizm dizisi, yaratıcısı Alice Oseman tarafından aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlandı. Nisan 2022’de yayınlanan ilk sezon, İngiliz genç Charlie Spring (Joe Locke) ve rugby oyuncusu Nick Nelson (Kit Connor) arasında filizlenen aşkı, arkadaşlarının ve sınıf arkadaşlarının aşk hayatlarıyla birlikte takip etti.

Dizinin dönüşüne bir aydan biraz fazla bir süre kala Netflix, Heartstopper 2. sezon için ilk tanıtım fragmanını paylaştı. Ayrıca fragmanla birlikte poster de ortaya çıktı.

- Reklam -

Heartstopper 2. Sezon Poster

Görüntüler sadece 30 saniye sürmesine rağmen, Paris’e yapılan bir sınıf gezisinde Nick ve Charlie arasında kıvılcımların uçuştuğu bir an da dahil olmak üzere birçok yeni sahneyle dolu. Tanıtım fragmanı ayrıca Elle (Yasmin Finney) ve Tao (William Gao) arasında 1. sezon tereddütlerine rağmen gelişen romantizmin yanı sıra Elle, Tao ve Charlie’nin utangaç arkadaşı Isaac (Tobie Donovan) için son derece duygusal bir anın ipuçlarını veriyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Heartstopper 2. Sezon Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragmanda da yer alan Paris gezisi orijinal Heartstopper çizgi romanının önemli bir parçasıdır, bu nedenle dizide de aynı derecede önemli olacağı tahmin ediliyor. Netflix dizisi kaynak materyaldeki ayrıntıları değiştirse de, şimdiye kadar temel olay örgüsü hareketlerini sadık bir şekilde devam etti. Bununla birlikte, dizi uyarlamaları ilerledikçe kaynaktan giderek daha fazla sapma eğiliminde olduğundan, yeni sezonun 2. ciltteki olayları tam olarak uyarlayacağının herhangi bir garantisi yok. Bu da Paris gezisinde yaşananların henüz tam olarak bilinmediği anlamına geliyor. Daha fazla ayrıntı dizinin resmi fragmanı ile ortaya çıkacak.

Heartstopper 2. Sezon

Heartstopper 2. sezonu 3 Ağustos 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Heartstopper’ın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mars'ta Yeni Keşif: Sular Yeniden Akabilir

Yaşam Arayışı Sürüyor: Mars’taki Gizemli Vadiler Kızıl Gezegen’in Su Döngüsüne Işık Tutacak

Koloni - Audrey Magee

İrlandalı Yazar Audrey Magee’nin Booker Adayı Romanı “Koloni” Türkçe Raflarında