in ,

DC Sinematik Evreni’nin Yeni Filmi “Blue Beetle”dan İlk Fragman Yayında

Blue Beetle fragmanı yayınlandı. DC Sinematik Evreni çizgi romanlardan tanınan bir süper kahramanı daha beyaz perdeye taşıyor.

Blue Beetle Fragmanı: Yeni DC Filmi Yolda
- Reklam -
- Reklam -

Blue Beetle fragmanı paylaşıldı. Yeni DC Sinematik Evreni filmi, Xolo Maridueña’yı Jaime Reyes olarak tanıtıp süper kahramanın köken hikâyesini ve süper güçlerini ortaya koyacak.

Eski DC Genişletilmiş Evreni resmi olarak sona erse de henüz beyaz perde yüzü görmemiş bazı yapımlar var. Bunlardan biri de Kasım 2018’den bu yana geliştirilmesine devam eden Blue Beetle.

Özellikle Cobra Kai dizisiyle tanınan Xolo Maridueña, DC’nin önde gelen Latin süper kahramanlarından biri olarak baş karaktere beyaz perdede hayat veriyor. Blue Beetle, bir gün kendisini süper kahramana dönüştüren uzaylı biyoteknolojisinin kadim bir objesi olan Scarab’ı (bok böceği) keşfeden ve onunla birleşen Jaime Reyes’in maceralarını takip ediyor.

- Reklam -

Blue Beetle poster

Gareth Dunnet-Alcocer’in senaryosuna dayanan DC filmini Angel Manuel Soto yönetti. Blue Beetle başlangıçta HBO Max için geliştirilmişti, ancak sonrasında sinemaya aktarıldı. Yapım, The Flash’tan sonra sinemalarda gösterime girecek ilk DC filmi olacak.

Sonunda hayranları tarafından uzun süredir merakla beklenen film için Warner Bros. Pictures, ilk fragmanı yayınlayarak izleyicilere Jaime’nin sinematik yolculuğunda neler yaşayacağına dair bir ilk bakış sundu. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Blue Beetle Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filme dair ilk görüntüler, genç süper kahramanın etrafındaki büyük gizemi ortaya koyuyor. Fragman, Jaime’nin aile hayatını ve yaşantısına odaklanırken kendisinin uzaylı teknolojisi tarafından nasıl ele geçirildiğini de gösteriyor. Jaime bu süreçte ilk kez kıyafetlerini giyiyor ve uzaylının güçlerini keşfediyor. Hatta aile de böcek şeklindeki bir gemiyi uçururken görülerek aksiyona katılıyor.

Filmin hikâyesinin önemli bir oyuncusu da Bruna Marquezine tarafından canlandırılan ve Jaime’nin aşık olduğu Jenny. Fragman, Scarab’ı güvenli bir yere götürmeye çalışan kişinin o olduğunu ortaya koyuyor. Kord Industries DC macerasında bir faktör olarak yer alıyor. Ted Kord’a dair herhangi bir işaret olmasa da, fragman Oscar ödüllü Susan Sarandon’ı kötü adam Victoria Kord olarak tanıtıyor.  Filmde yer alan diğer oyuncular ise şöyle: Adriana Barraza, Damían Alcázar, Elpidia Carrillo, Raoul Max Trujillo, George Lopez, Belissa Escobedo ve Harvey Guillén.

- Reklam -

Blue Beetle fragmanı

Blue Beetle Filminin Konusu Ne?

Yeni mezun Jaime Reyes, üniversiteden ayrılmadan önce geleceğe dair büyük hayallerle dolu bir şekilde evine döner. Ancak eve vardığında, her şeyin tam olarak bıraktığı gibi olmadığını fark eder. Bu değişikliğin ne anlama geldiğini anlamaya çalışırken, hayatının en büyük sınavı ile karşı karşıya kalır.

Tam da bu sırada kaderin cilvesi devreye girer ve Jaime, beklenmedik bir şekilde uzaylı biyoteknolojisinin kadim bir objesi olan Scarab’a sahip olur. Scarab, Jaime’yi simbiyotik bir taşıyıcı olarak seçer ve ona öngörülemeyen güçleri olan inanılmaz bir zırh verir. Böylece Jaime, süper kahraman Blue Beetle hâline gelir ve kaderi sonsuza dek değişir.

Film, 18 Ağustos 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak. Ancak Gunn’ın yeni evreninde yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

Blue Beetle’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    DC 'nin dandik film politikası, artık onların filmlerine burun kıvırarak bakmama ve yayınlandıktan çok daha sonraki bir vakitte izlememe neden oluyor. Maalesef ilgimi çekmiyor artık, DC Sinematik Evreni :confused:

  2. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Fragman hoşuma gitti. Uyduruk DC filmleri gibi olmayacağını düşünüyorum.

  3. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Benim de aynı şekilde. Özellikle son The Flash fragmanı sonrası bunun gelmesi ile DC Sinematik Evreni tam rayına oturuyorken heba mı edildi düşüncesini aklıma getirmedi değil…

    Ancak genelde fragmanlarda hype veren DC filmin çıkışıyla izleyicileri bolca hüsrana uğratıyor. Umarım bu ikili de onlar gibi olmaz.

  4. Avatar for SherlockHolmes SherlockHolmes dedi ki:

    Artık böyle bir şey kalmadığı için üzülmenize gerek yok. :slightly_smiling_face:

  5. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlk aklıma gelen şey: :smiley:

    powerranger

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tren Düşleri - Denis Johnson

Denis Johnson’ın Pulitzer Ödülü Finalisti “Tren Düşleri” Romanı Türkçe Raflarında

Harry Potter HBO Dizisi - WBD

Harry Potter, HBO Dizisi Oluyor: Her Kitap, Bir Sezon Olarak Ele Alınacak