in ,

“Baldur’s Gate 3″ten Jason Isaacs’li Yeni Fragman Yayınlandı

Baldur’s Gate 3 oyunundan Harry Potter serisinin yıldızlarından Jason Isaacs’i de konuk eden yeni bir fragman paylaşıldı.

Baldur's Gate 3'ten Jason Isaacs'li Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Baldur’s Gate 3 oyunu için yeni bir fragman yayınlandı. Summer Game Fest’te paylaşılan yeni tanıtım, oyunun ana kötü karakterini de tanıttı.

Unutulmuş Diyarlar’ın Dungeons & Dragons dünyasına dayanan Baldur’s Gate 3, yaklaşan tam sürümü öncesinde yeni görüntüler ortaya çıkardı. Son fragmanda, Harry Potter serisinde Lucius Malfoy’u canlandıran Jason Isaacs’i yeni bir düşman karakter olarak ekledi. Lord Enver Gortash adlı karakter, Baldur’s Gate halkına liderlik edecek olsa da hakkında çok az şey biliniyor.

Oyunda Gortash, Dük Ravengard’ın ortadan kaybolmasının ardından Baldur’s Gate’in koruyucusu olarak öne çıkıyor. Çelik Gözcüler olarak bilinen bir grup savaşçının tasarımcısı ve sonuç olarak oldukça fazla güce sahip.

- Reklam -

Baldur's Gate 3'ten Jason Isaacs'li Yeni Fragman

Beklenen oyun ilk tam sürümü güncellemesini geçen aralık ayında almıştı. The Game Awards sırasında Baldur’s Gate 3’ün 2023 yazında tam sürümüyle piyasaya sürüleceğine dair bir fragman paylaşılmıştı. Görüntülerle birlikte oyuncular, hayranların favorisi Minsc’e ilk kez baktıklarını ve yeni bir aktörün role adım attığını gösteren hızlı bir ses kaydına dikkat çektiler. Birkaç gün sonra Critical Role’den Matthew Mercer’ın oyunda Minsc’i seslendireceği doğrulandı. Mercer rolü değerlendirirken, seriye katılmayı “bir rüyanın gerçekleşmesi” olarak nitelendirdi.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Baldur’s Gate 3’ten Jason Isaacs’li Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Jason Isaacs kötü adam rollerine yabancı değil. Özellikle 2001’den 2011’e kadar Harry Potter filmlerinde Lucius Malfoy karakterini ve 2003 yapımı Peter Pan’de Kaptan Hook’u canlandırdı. Yakın zamandaki diğer rolleri arasında Hotel Mumbai’deki Vasili ve The Death of Stalin’deki Field Marshal Zhukov yer alıyor. Ayrıca Star Trek: Discovery’de Kaptan Gabriel Lorca ve The OA dizisinde ise Dr. Hunter Aloysius Percy rollerini canlandırmıştı. Oyunlarda ise yakın zamanda Marvel’s Midnight Suns ve The Last Worker’daki rolleri ile ön plana çıktı.

Baldur's Gate 3'ten Jason Isaacs'li Yeni Fragman

Baldur’s Gate 3, uzatılmış erken erişim döneminin ardından 31 Ağustos 2023’te PC ve PS5’e geliyor. Bilinmeyen bir tarihte ise Xbox’ta da erişilebilir olacak.

Baldur’s Gate 3’ün yeni fragmanı ve Jason Isaacs’in oyuna katılmasıyla ilgili düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir, oyun dünyasından yenilikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wednesday 2. Sezon Korku

“Wednesday” Dizisi 2. Sezonunda Daha Az Romantizm ve Daha Çok Korku İçerecek

Netflix Getirdiği Kısıtlama ile Abone Sayısını Artırdı

Şifre Paylaşımını Kısıtlayan Netflix Abone Sayısını Artırmayı Başardı