in ,

HBO’nun Emmy Ödüllü Dizisi “The White Lotus”ta 3. Sezon Kadrosu Şekilleniyor

The White Lotus 3. sezon oyuncu kadrosu yeni isimlerle güncelleniyor. Parker Posey ve Jason Isaacs’in ardından Carrie Coon da ekibe katıldı.

The White Lotus 3. Sezon Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

The White Lotus 3. sezon oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. HBO’nun Emmy avcısı yapımı yeni sezonunda dikkat çekici isimlere yer vermeye hazırlanıyor.

Kara komedi ve drama türlerinde olan The White Lotus dizisi ilk sezonu ile 2021 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yaratıcılığını The Good Girl ile tanınan Mike White’ın üstlendiği dizi, her sezon White Lotus adlı kurgusal otel zincirinin farklı bir şubesindeki maceraları konu alıyor.

IMDb’de 7,9/10 puana, Rotten Tomatoes’taysa %92 eleştirmen skoruna sahip olan dizi 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

- Reklam -

The White Lotus 3. Sezon Oyuncu Kadrosu - HBO

The White Lotus 3. Sezon Kadrosu Belli Oluyor

Daha önce HBO’nun The Gilded Age ve The Leftovers dizilerinde yer alan Carrie Coon, kanalın son gözdesi The White Lotus’un 3. sezonuna katılan en yeni oyuncu oldu.

Bu haftanın başlarında Emmy ödüllü HBO dizisine Parker Posey, Jason Isaacs, Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Michelle Monaghan ve Tayme Thapthimthong eklenmişti.

Bu oyuncular, 3. sezonda Belinda rolünü yineleyeceği öğrenilen Natasha Rothwell’e eşlik edecek isimlerden bazıları olacak.

The White Lotus 3. Sezon Oyuncu Kadrosu Dizi

Bununla beraber The White Lotus 3. sezon bölümlerinin Tayland’da geçeceği de biliniyor. HBO, çekimlerin Şubat 2024 tarihinde Koh Samui, Phuket ve Bangkok’ta başlayacağını belirtiyor.

Dizinin ilk sezonundaki performansıyla Emmy adaylığı alan Rothwell, yakın zamanda Vanity Fair’a verdiği bir demeçte şunları kaydetmişti:

- Reklam -

“En az beş defa  yüksek sesle nefes aldım ve bu sırada sadece onları (senaryoyu) okuyordum. Senaryo, Mike’ın en akıllı ve eğlenceli hikâyeleri anlatma becerisinin ve yeteneğinin bir kanıtı. Yani yaptığı her şey bir oyuncu olarak bana bir tür ders niteliğinde. Herkesin emniyet kemerini takması gerekiyor çünkü bu gerçek olacak!”

HBOThe White Lotus’un 3. sezonu için Tayland’da turizmle ilgili bir devlet dairesiyle de ortaklık kurmuş durumda.

The White Lotus 3. Sezon Tayland HBO

Dizinin yaratıcılığını üstlenen Mike White aynı zamanda yürütücü yapımcı ve yönetmen olarak da görev alıyor. David Bernad ve Mark Kamine de yönetici yapımcılar arasında teknik ekipteki yerini alıyor.

The White Lotus 3. sezon bölümlerinin 2025 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

The White Lotus 3. sezon oyuncu kadrosu hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Our Flag Means Death 3. Sezon İptal Edildi

Taika Waititi’li “Our Flag Means Death” 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

Cosmic Comic - Yapay Zeka Destekli Çizgi Roman

Yapay Zekâ Destekli Çizgi Roman Fanzini “Cosmic Comic” Yayınlandı