in ,

Taika Waititi’li “Our Flag Means Death” 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

Our Flag Means Death 3. sezon iptal edildi. Başrolünde Taika Waititi’nin yer aldığı Max’in komedi soslu korsan dizisi yeni sezon onayı alamadı.

Our Flag Means Death 3. Sezon İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Our Flag Means Death 3. sezon iptal edildi. Komedi dizisi Max’te sadece iki sezon yayınlandıktan sonra, Stede ve Ed’in maceralarını takip edenleri hayal kırıklığına uğratarak sona erdi.

Rhys Darby, Taika Waititi, Con O’Neill, Joel Fry, Matthew Maher ve Nathan Foad’un başını çektiği bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, 18. yüzyıl korsanlarının dünyasında gezinerek cesur kaçışlar ve romantik maceraları iç içe geçiriyordu. Prömiyerini 2022’de yapan ve 2. sezonu 2023 sonbaharında yayınlayan dizi, kısa sürede sadık bir takipçi kitlesi edindi.

Ne yazık ki Max’in Our Flag Means Death 3. sezonunun fişini çekmesiyle yeni macera umutları suya düştü. Yaratıcı David Jenkins bu üzücü haberi bir Instagram paylaşımıyla doğruladı ve dizinin beklenmedik bir şekilde ekranlara veda etmesinden yakındı.

- Reklam -

Our Flag Means Death 3. Sezon İptal Edildi

Warner Bros. Discovery kısa süre önce iptal edilen içerikleri platformundan kaldırmış olsa da Max dizinin ilk iki sezonunu yayında tutmaya karar verdi. Bir Max sözcüsü, yaratıcıları, oyuncuları ve ekibi tarafından ortaya konan neşeli ve dokunaklı anlatıları överken, kendini adamış hayranlardan oluşan canlı ve kapsayıcı topluluk için minnettarlığını dile getirdi.

“Max, Our Flag Means Death‘in üçüncü sezonuyla devam etmeyecek olsa da, yaratıcı David Jenkins, Taika Waititi, Rhys Darby, Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein, Antoine Douaihy ve tüm muhteşem oyuncu kadrosu ve ekibinin hayata geçirdiği neşeli, komik ve içten hikâyelerle gurur duyuyoruz. Ayrıca bu hikâyeleri benimseyen ve dizinin etrafında muhteşem, kapsayıcı bir topluluk oluşturan sadık hayranlara da teşekkür ediyoruz.”

Our Flag Means Death 3. Sezon İptal Haberi Sürpriz Olmadı

İptal haberi hayal kırıklığı yaratmış olsa da, böyle bir kararın çıkacağı pek de sürpriz bir haber değildi. İlk sezonun başarısına rağmen Our Flag Means Death 2. sezon, %40’a varan önemli bütçe kesintileri de dahil olmak üzere bir dizi prodüksiyon engeliyle karşılaştı. Jenkins bu değişikliklerin neden olduğu zorlukların diziyi orijinal planlarından aceleyle dönmeye zorladığını ve genel prodüksiyon kalitesini etkilediğini vurguladı.

- Reklam -

Our Flag Means Death 3. Sezon İptal Edildi

Mali kısıtlamalara rağmen 2. sezon için yine de 8 bölüm hazırlanabildi. Ancak kısıtlı kaynaklar hikâyenin derinliğini etkiledi. Sezon finali O’Neill’ın karakteri Izzy’ye veda ederken, Ed ve Stede’nin hancılık yapmak üzere korsanlık hayatından emekliye ayrılmalarını anlatarak son verdi.

Dizinin ilk iki sezonunu izlemiş miydiniz? Our Flag Means Death 3. sezon iptal edilmesi haberini sizler nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Taiki varsa izlemem.
    Ama komedi bu adamın işi.
    En ciddi karakterler Thor ve gorru
    Sitcoma çevirdi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 Body Problem Dizisi Yeni Fragman - Netflix

“Game of Thrones”un Yaratıcıları Ödüllü Bilimkurgu Serisini Diziye Uyarlıyor: “3 Body Problem”dan Yeni Fragman

The White Lotus 3. Sezon Oyuncu Kadrosu

HBO’nun Emmy Ödüllü Dizisi “The White Lotus”ta 3. Sezon Kadrosu Şekilleniyor