in , ,

Taika Waititi’li Komedi Dizisi “Our Flag Means Death”in 2. Sezonundan Yeni Fragman

Our Flag Means Death 2. sezon fragmanı yayınlandı. Max’in komedi soslu korsan dizisi maceralarına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Our Flag Means Death 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Our Flag Means Death 2. sezon fragmanı yayınlandı. 1700’lü yıllarda geçen komedi dizisinden yeni bir afiş de paylaşıldı.

İlk duyurusu Eylül 2020’de yapılan bir duyuru ile ortaya çıkan ve geçen yılın başlarında yayınlanan dizi kısa sürede 2. sezon onayını aldı. Çekimleri ise geçen yılın eylül ayında başladı.

İlk sezonun ardından Rhys Darby tarafından canlandırılan Stede ve Taika Waititi tarafından canlandırılan Karasakal karakterleri arasında yaşanan karmaşık ilişkilerin sonucunda 2. sezon bu kalplerin kırık olduğu bir atmosferde başlıyor. Karasakal kendisini terk edilmiş hissediyor. Stede ile Revenge mürettebatı ise kendi kaderlerine terk edilmiş durumda. Şimdi Stede ve Karasakal kalplerini onarmak için yola çıkmalılar. Ancak bu yolculuk dümdüz bir deniz yolculuğu olmayacak ve ikili hâlâ korsanlıkla ilgili görevleri yerine getirmek zorunda.

- Reklam -

Our Flag Means Death 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Yayınlanan resmi fragman Stede ve Karasakal’ın yolculuğunu vurgulayarak ilk sezonun sonuçlarına odaklanıyor ve korsanların karada ve denizde kaotik maceralarına devam ettiğini gösteriyor. İzleyiciler diğer mürettebat üyelerinin değişik konularla nasıl başa çıktığını, Lucius’un (Nathan Foad) varsayımsal ölümünü, Frenchie (Joel Fry) ve Jim’in (Vico Ortiz) Karasakal ekibine geçişini de görebilirler.

Yayınlanan resmi fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Our Flag Means Death 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin yaratıcısı David Jenkins, Max’in yapım için üçüncü bir sezona onay vermesi durumunda kalan sezonun dizinin resmi sonu olacağını belirtti. Bu nedenle ikinci sezonun yeni hikâye örgülerini keşfetmeye ve karakterlerin derinlemesine incelenmesine olanak sağlayacak. Kanalın onay vermesi durumunda da 3. sezon resmen final sezonu olarak anılacak.

- Reklam -

2. sezon için paylaşılan afişe de aşağıdan göz atabilirsiniz:

Our Flag Means Death 2. Sezon Poster

Our Flag Means Death 2. sezonu 5 Ekim 2023 tarihinde ilk üç bölümüyle birlikte yayında olacak. Daha sonra sezon finalinin 26 Ekim’de yayınlanacağı haftalık olarak bölümlerle devam edecek.

Dizinin ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni sezonun resmi fragmanını nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En İyi Vampir Filmleri - Öneri Listesi

Nosferatu’dan Fright Night’a… Tüm Zamanların En İyi 30 Vampir Filmi

Fables Çizgi Roman Serisi Kamu Malı Oldu

“Fables”ın Yaratıcısı, DC ile Yaşadığı Anlaşmazlığın Ardından Çizgi Roman Serisini Kamu Malı Haline Getirdi