in

HBO Max’in Dönem Komedisi “Our Flag Means Death” 2. Sezon Onayı Aldı

Our Flag Means Death 2. sezon onayı aldı. HBO Max’in 1700’lü yıllarda geçen komedi dizisi, yeni bölümleri ile geri dönecek.

Our Flag Means Death 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Our Flag Means Death 2. sezon onayı almayı başardı. HBO Max yapımı dizi yeni maceralara yelken açmaya hazırlanıyor.

David Jenkis tarafından yaratılan ve oyuncu kadrosunda Rhys Darby, Joel Fry, Samson Kayo, Nathan Foad, Matthew Maher, Kristian Nairn, Ewen Bremner ve Taika Waititi gibi isimlerin yer aldığı yapım geri dönecek.

İlk sezonu eleştirmenlerden olumlu notlarla kapatan seri, sezon finalinden üç ay sonra hayranlarını sevindirecek haberi duyurdu.

- Reklam -

Revenge gemisi bir kez daha uçsuz bucaksız okyanusta dehşet saçmak için geri dönüyor. Korsanlar Stade Bonnet ve Ed Teach’in (ya da daha iyi bilinen ismiyle Karasakal’ın) maceraları yeni sezonda devam edecek. İngiliz bir aristokrat olan Bonnet’in ailesinden ayrılıp kendisini korsan yaşamına adamasıyla başlayan dizi, iyi kalpli ve centilmen kişiliğinin denizlerde dehşet saçmak için uygun olmadığını anlatmıştı. Ancak daha sonra Bonnet, korsan Ed ile karşılaşmış ve ikili beklenmedik bir şekilde birbirlerine âşık olmuştu.

Oldukça dokunaklı bir noktada biten ilk sezondan sonra serinin hayranları devam sezonunun gelip gelmeyeceği konusunda merak içinde kalmıştı. Serinin yapımcıları ve HBO Max uzun süreli sessizliğini ise geçen günlerde bozdu ve yeni sezon için yeşil ışık yaktı. Dizinin yaratıcısı David Jenkins haberi şu açıklama ile duyurdu:

“Dizinin çekim esnasında bizim için özel bir yere sahip olduğunu biliyorduk fakat hayranların da seriyi bizim gibi bağrına basması Revenge tayfasının 2. sezonuna ilerlemesini daha bir keyifli yapıyor. HBO Max’e, yapımcı ekibimize ve tabii ki aşırı heyecanlı izleyici kitlemize yeni bir macerayı mümkün kıldığı için çok teşekkür ediyorum.”

Our Flag Means Death 2. sezon hbo max

- Reklam -

Öte yandan dizide oyuncu olarak yer alan Waititi, aynı zamanda bir bölümde yönetmen koltuğuna da geçmişti.

Our Flag Means Death 2. Sezon için Çıkış Tarihi Verilmedi

Özellikle LGBTQ+ hikâye örgüsü, queer kişilerin ekran görünürlüğü ve farkındalığının artırılması konusunda dikkat çeken yapım ciddi konuları esprili bir dil ile anlatmasıyla övgü toplamıştı. Taika Waititi ve Rhys Darby’nin ekran uyumunun oldukça başarılı bulunmasıyla da seri geniş kitleler tarafından izlenmeye başladı. Bununla birlikte HBO Max’in queer dizisinin yeni sezonunu açıklamak için Pride ayını beklediği de tahmin ediliyordu.

Diğer taraftan 2. sezonun hangi doğrultuda ilerleyeceği konusunda net bir açıklama gelmedi. Serinin yapımcısı Jenkins henüz dizinin yeni sezonunu yazmaya başlamadığını da sözlerine ekliyor. Dolayısıyla hayranların ikinci sezonun ekranlara gelmesi için bir süre beklemesi gerekecek.

Siz Our Flag Means Death 2. sezon hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety, The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

mad max: furiosa çekimleri

Yeni Mad Max Filmi “Furiosa”nın Çekimleri Başladı

Marvel's Spider-Man pc versiyonu

PlayStation’da Ses Getiren “Marvel’s Spider-Man” Oyunu PC’ye Geliyor