in

PlayStation’da Ses Getiren “Marvel’s Spider-Man” Oyunu PC’ye Geliyor

Marvel’s Spider-Man oyunu, PC versiyonu ile oyunseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. İlk etapta PlayStation Exclusive çıkan Sony yapımı, bilgisayara geliyor.

Marvel's Spider-Man pc versiyonu
- Reklam -
- Reklam -

Marvel’s Spider-Man oyunu için PC versiyonu hazırlanıyor. Sony, PlayStation’a özel ürettiği yapımı bilgisayarlara da taşıyacak.

Marvel’s Spider-Man ve Miles Morales oyunları bilgisayara çıkmaya hazırlanıyor. State of Play etkinliği bünyesinde paylaşılan habere göre “yenilenmiş” Spider-Man oyunu bundan sonra sadece PlayStation oyuncularına değil aynı zamanda tüm bilgisayar oyuncularına da sunulacak.

Sony geçen gün düzenlediği State of Play etkinliğinde oyun dünyasının geleceğine dair önemli haberler verdi. PlayStation Plus abonelik sistemi ile oyun dünyasındaki yarışa katılan platform kullanıcılarına farklı alternatifler sunmuştu. Etkinlik bünyesinde yapılan duyurular arasında en dikkat çeken haber ise PlayStation Exclusive olarak çıkan ve Insomniac Games imzasını taşıyan Örümcek-Adam oyununun PC’ye taşınması.

- Reklam -

2018 yılında yaptığı çıkış yapan Marvel’s Spider-Man karakterin hareket mekanikleri, hikâye örgüsü ve çizgi romanlara sadık kalmasıyla beğeni toplamıştı. PlayStation 4’e özel olarak çıkan oyun PS 5 için ufak güncelleştirmeler almış daha sonrasında da Miles Morales oyunu ile evreni genişletmeye devam etmişti.

PlayStation blog sayfasından paylaşılan yazıya göre ise “Marvel’s Spider-Man Remastered ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” oyunları ayrı paketler halinde bilgisayar oyuncularının beğenisine sunulacak. Bununla birlikte resmi blog sayfasında bilgisayar çıkışı için özel bir fragman da yayınlandı. Diğer taraftan oyunlarının teknik detaylarına fazla yer verilmese de yazıda şunlar paylaşılıyor:

“Tabii ki oyun ayarlanabilir render özellikleri, ışın izleme teknolojisi ve bunlar gibi birçok standart bilgisayar özellikleri ile birlikte gelecek.”

YouTube video

Marvel’s Spider-Man Oyunu 12 Ağustos 2022 Tarihinde PC Versiyonu ile Geliyor

Bununla birlikte PlayStation Exclusive oyunlarının bilgisayarlara gelmesi oyuncuların ilk defa karşılaştığı bir durum değil. Daha öncesinde God of War ve Dying Light gibi oyunlar da uzun araların ardından PC versiyonlarıyla çıkış gerçekleştirmişti. Dolayısıyla Sony’nin, oyun dünyasının kapalı kutusu olmak yerine farklı bir yöne ilerleyerek yapımları geniş bir çerçeveye sunmayı hedeflediği düşünülüyor. Diğer taraftan PlayStation oyunlarının GeForce Now üzerinden de erişime açılması birçok oyuncu için oldukça heyecan verici olarak nitelendiriliyor.

- Reklam -

Spider-Man: Miles Morales İncelemesi

Oyunların çıkış tarihine yaklaştıkça teknik detayların da netleşmesi bekleniyor. Marvel’s Spider-Man Remastered 12 Ağustos 2022 tarihinde bilgisayarlara gelecekken Miles Morales oyunu ise 2022 yılının sonbaharında oyuncularla buluşacak.

Siz Sony’nin oyunları bilgisayar platformuna çıkarması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: PlayStation Blog, PC Gamer

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Our Flag Means Death 2. sezon

HBO Max’in Dönem Komedisi “Our Flag Means Death” 2. Sezon Onayı Aldı

orhan pamuk taray apartmanı yıkılıyor

Orhan Pamuk’un da Yaşadığı Tarihi Taray Apartmanı Yıkılıyor: Nobel Ödüllü Yazar 20 Bin Kitabını Nakledecek