in

Deadpool 3 Filmi Marvel Etiketiyle Resmen Geliyor

Ryan Reynolds müjdeyi verdi. Disney ve Marvel Stüdyoları, aynı ekiple Deadpool 3 için çalışmalara resmen başladı.

Deadpool 3 marvel
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 filmini bekleyen hayranları oldukça sevindirecek bir yeni yıl haberi geldi.

Fox ile yapılan ilk iki filmin ardından hem oyuncu hem de yapımcı olarak karşımıza çıkan Ryan Reynolds’un yeni bir macera için kamera karşısına geçip geçmeyeceği uzun süredir merak ediliyordu. Disney’in Fox’u satın almasından sonra tüm evreni sıfırlayacağı ve Marvel Sinematik Evreni’ne dahil etmek için yapımları tekrar uyarlayacağını biliyorduk. Ama 18 yaş sınırına rağmen gişede oldukça iyi bir rakam elde eden Deadpool’un da aynı kaderi paylaşıp paylaşmayacağı belirsizdi. Ancak stüdyodaki herkes, seyircilerle aynı fikirde gibi görünüyor çünkü Reynolds, Deadpool 3 için çalışmalara başlandığını açıkladı.

Live With Kelly and Ryan adlı sabah programına katılan Reynolds, iki sunucuya da tüm takımın Deadpool 3 üzerinde çalıştığını söyledi. Üstelik sadece bu da değil, filmin Marvel Stüdyoları ile hayata geçirildiğini de sözlerine ekledi.
“Evet, şu anda tüm ekiple çalışıyoruz. Şimdi Marvel Stüdyoları’na geldik, aniden büyük lige girmiş gibiyiz. Bu biraz çılgınca. Yani evet, üzerinde çalışıyoruz.”
Deadpool 3

- Reklam -

Disney’in MCU’ya uyup uymadığına bakılmaksızın daha fazla Deadpool filmi çekileceği tahmin ediliyordu. Joker’in bu yıl aldığı gişe başarısına kadar Deadpool, 18 yaş ve üstü filmler listesinde gişede en çok hasılat elde etmiş yapımdı. Her bir film dünya çapında 780 milyon dolardan daha fazla gelir elde etti. Haliyle Marvel Sinematik Evreni’ne de geldikten sonra Disney’in yapacağı harcamalarla birlikte Deadpool’un çok daha iyi bir sonuç elde etmesi bekleniyor.

Deadpool 3 Ne Zaman Çıkacak Sorusu Yanıt Buldu mu?

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda da ikinci filmin yönetmenliğini üstlenmiş olan David Leitch açıklamalarda bulunmuş ve teklif geldiği takdirde yeni film için de yönetmenlik koltuğuna seve seve oturacağını ifade etmişti. Ayrıca filmin senaristleri yeni gelecek filmin de aynı şekilde 18 yaş ve üzeri etiketiyle beyaz perdedeki yerini alacağını söylemişlerdi.

Deadpool 2

Film için çalışmaların başladığı haberi gelse de ne zaman çıkacağına dair henüz herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Fakat filmin 2022’den önce gelmesi beklenmiyor.

- Reklam -

Deadpool 3’ün gelecek olmasını sizler nasıl karşılıyorsunuz? İlk 2 filmi nasıl bulmuştunuz?

Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Tim Miller Deadpool 2’yi Neden Bıraktığını Açıkladı

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the mandalorian 2 sezon star wary baby yoda

The Mandalorian 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Atiye Netflix

Atiye 1. Sezon İncelemesi: Spiritüel Klişelere, Tesadüfler Yumağına Merhaba